Goluri și scandal pe Ilie Oană. Petrolul–UTA 2-2 (1-1)

2000 de spectatori au asistat la un meci de gală pe arena Ilie Oană

Petrolul a întâlnit UTA, pe Ilie Oană, în deschiderea etapei cu numărul 18 din eșalonul secund, într-o confruntare care a reunit cele mai galonate echipe de la acest nivel competițional. După cinci victorii consecutive în noul mandat al lui Octavian Grigore, toate obținute la limită, petroliștii au trebuit să se mulțumească cu un rezultat de egalitate, 2-2, cu formația antrenată de Ionuț Popa. Ciprian Rus, căpitanul echipei arădene, a marcat o dublă în contul vizitatorilor, în timp ce Ștefănescu și Arnăutu au punctat pentru ploieșteni. Aflat la meciul său de retragere de pe gazon, Florin Miron a dezavantajat clar formația ploieșteană, în tandem cu asistentul Sebastian Stoianov, ambii greșind flagrant în defavoarea petroliștilor. În schimb, arădenii, cu un om în plus vreme de 60 de minute, au irosit, pe final, șansa unei victorii în car eoaspeții au crezut multă vreme. Ionuț Popa a fost protagonistul minutelor de după fluier final când a alergat către Norber Janos pentru a-i acorda acestuia o corecție fizică în urma unei mari ratări a mijlocașului arădean.

C Petrolul Ploieşti – UTA Arad 2-2 (1-1)

Stadion: Ilie Oană. Spectatori: 2000.Marcatori: Ştefănescu (12), Arnăutu (71, pen.)/C. Rus (36-pen, 49).

FC Petrolul: Tordai – Olaru, Plămadă, Antoche, Ţigănaşu – Danci (38 Cazan), Chindriş – Saim Tudor (82 Grecu), Marinescu (cpt), Ştefănescu (77 Nini Popescu) – Arnăutu. Antrenor: Octavian Grigore.

UTA: Orlic – Manea, El. Hasni, Benga, Copaci – Coulibaly – Costin, Miculescu (54 Petra), Enescu, Rus (cpt) (85 Oprea) – D. Popa (69 Janos). Antrenor: Ionuţ Popa.

Au arbitrat: Florin Miron (Bucureşti) – Sebastian Stoianov (Constanţa) şi Vlad Bîrleanu (Bucureşti).

Observatori FRF: Zoltan Tamaş (Odorheiul Secuiesc) şi Dorinel Dincă (Călăraşi).