EXCLUSIV / Turris-Oltul Turnu Măgurele a rămas fără stâlpul echipei! Marian Constantinescu și-a reziliat contractul

Turris-Oltul Turnu Măgurele, liderul Seriei a III-a din Liga a III-a, a rămas fără cel mai experimentat jucător din cadrul echipei pregătite de Erik Lincar.

Căpitanul Marian Constantinescu și-a reziliat contractul cu gruparea teleormăneană, în urma unei rupturi ce a intervenit între fotbalist și antrenorul Erik Lincar. Cele două părți au căzut de comun acord că este mai bine să rezilieze contractul jucătorului în vârstă de 37 de ani.

Trecut și printr-o accidentare la mușchiul inghinal, „Costi” a fost lăudat în nenumărate rânduri pentru atitudinea pe care o arată în teren, în ciuda faptului că este cel mai vârstnic din echipă. A marcat aproape meci de meci și a pus umărul bunul parcurs al echipei în Cupa României.

Vindecat complet acum, fotbalistul cu numeroase meciuri și goluri marcate în Liga I își va lua o bine meritată vacanță și va merge la Brașov, pentru a petrece sărbătorile alături de familie.

„Mi-am reziliat astăzi contractul cu Turris-Oltul Turnu Măgurele. Am purtat o discuție cu antrenorul și președintele și am ajuns la un acord de reziliere. S-a produs o ruptură între mine și Erik Lincar și nu avea rost să mai colaborăm.

O să văd din ianuarie încolo dacă îmi mai găsesc o echipă la care să joc, dacă nu, vine vremea când trebuie să ne retragem. Dar sunt convins că, după ce am făcut în turul ăsta de campionat la Turris, o să îmi mai găsesc echipă. Cât timp am fost sănătos, evoluțiile mele au arătat că am fost cel mai bun din teren și mi-au demonstrat că pot să mai joc. Și asta nu o spun eu, ci lumea din jurul echipei și rezultatele echipei”, a declarat Marian Constantinescu, în exclusivitate pentru 100% Sport.