Liviu Antal își încheie aventura lituaniană după un an și jumătate!

De două ori vicecampion al Lituaniei, câştigător al Cupei, dar şi golgheter detaşat în campionat, Liviu Antal s-a despărțit de echipa Zalgiris Vilnius.

După o perioadă de un an și jumătate petrecută în Lituania, fotbalistul român a ajuns la finalul înțelegerii și nu își va prelungi contractul cu Zalgiris. Acesta ar putea ajunge într-un campionat puternic din Europa, dar nu exclude nici rămânerea în prima ligă a Lituaniei.

„Mi-am terminat contractul în Lituania, iar acum vreau să mă relaxez o perioadă. Mă bucur enorm că în 2017 am luat decizia să plec în Lituania. Am avut primele şase luni mai grele până ce m-am acomodat cu terenul sintetic şi cu campionatul, dar în 2018 am avut un an foarte bun. Păcat că nu am câştigat şi campionatul. Mulţumesc tuturor celor care mi-au fost alături, conducerea clubului, antrenorului şi nu în ultimul rând colegilor. Le doresc multă baftă şi sper că anul viitor vor câştiga campionatul.

Încă nu m-am hotărât ce voi face. Vreau în această perioadă să mă bucur de vacanţă şi apoi voi lua o decizie. Poate mă voi întoarce în Lituania, dar în momentul de faţă am discuţii cu mai multe echipe. Momentan nu vreau să mă întorc în România”, a declarat Liviu Antal pentru ziarul Sportul Sălăjean.