Robert Licu este noul antrenor al echipei de handbal feminin, Rapid București!

Echipa de handbal feminin Rapid București are un nou antrenor. Robert Licu este cel care îi înlocuiește pe tehnicienii Sică Mărculescu și Alina Dobrin.

Fost candidat la șefia Federației Române de Handbal, în acest an, Robert Licu are ca obiectiv promovarea echipei din Giulești pe prima scenă a handbalului românesc.

CS Rapid București este lider în Seria B a Diviziei A (liga a doua), la egalitate de puncte cu gruparea de pe locul secund, CS Știința București, 33 la număr. Podiumul este completat de către CSM Bucuresti DivA, cu 24 de puncte, după cele 12 etape disputate.

„Robert Licu a semnat un contract valabil până la finele acestui sezon, cu posibilitate de prelungire pentru încă un an competițional. Obiectivul stabilit pentru Licu și echipa feroviară este promovarea în Liga Națională și un parcurs cât mai lung în Cupa României. 
Robert Licu este unul dintre marii jucători români și unul dintre cei mai buni marcatori ai echipei naționale a României. În 254 de selecții, Robert Licu a marcat 1054 de goluri. Robert Licu a candidat și la funcția de președinte al Federației Române de Handbal. El a jucat pe postul de inter dreapta, fiind dublu campion național, câștigător a două Cupe ale României, dar și medaliat cu bronz la Campionatul Mondial cu naționala. 
Peste hotare s-a remarcat în Germania, acolo unde a făcut carieră la o echipă de talie precum Magdeburg. A mai jucat la Eisenach sau Scwerin, iar în palmares are Cupa Germaniei și Supercupa Germaniei. 
Tatăl său, Ghiță Licu, a făcut parte din generația de aur a handbalului românesc (1967-1974) fiind triplu campion mondial. 
Astăzi, la Sala Polivalentă „Rapid”, Robert Licu a condus primul antrenament al echipei noastre.
Pe această cale, conducerea CS Rapid București mulțumește unei rapidiste adevărate, Alina Dobrin, care, în perioada de interimat, s-a dedicat necondiționat echipei și a asigurat continuitatea pe banca tehnică. Mulțumim Alina pentru toate eforturile făcute și te așteptăm în continuare alături de handbalistele din Giulești!”, se arată în comunicatul emis de către CS Rapid București.