Amicalul Politehnicii Iași cu Korona Kielce, amânat din cauza ploii torențiale

Ieșenii nu scapă de ghinioane. Au scăpat de viscolul din România, dar au fost întâmpinați în Turcia de ploi torențiale și vânt puternic. După ce au început cu două zile întârziere cantonamentul din Turcia și au anulat primul amical programat luni, elevii lui Flavius Stoican au ratat și meciul de astăzi.

Poli Iași ar fi trebuit să joace în această după-amiază, de la ora 14.00, primul amical din Antalya, cu formația poloneză de primă ligă Korona Kielce, dar întâlnirea a fost amânată din cauza condițiilor meteo, terenurile complexului Kamelia World Selin, din Side, fiind la această oră sub apă.

”Este o situație dificilă pentru noi aici, din cauza vremii. Plouă torențial, dar încercăm să ne adaptăm. Este destul de dificil în acest moment, dar sper să găsim soluții. Încercăm să intrăm în sala de forță, pentru că vremea nu ne permite să ieșim pe teren. Sperăm totuși ca vremea să se îndrepte de mâine, pentru că avem nevoie de terenuri. Acum terenurile sunt închise, sunt sub apă. A plouat atât de tare, încât nu se poate face nimic pe teren. Sper ca de mâine încolo vremea să arate bine, prognoza așa arată”, a declarat antrenorul Flavius Stoican pentru site-ul clubului Poli Iași.

”Am vorbit cu Flavius, sunt probleme cu vremea acolo. Am plecat de la viscolul din România și am dat peste furtunile din Antalya. Din păcate, meciul cu Korona Kielce nu se poate disputa astăzi și va fi reprogramat, cel mai probabil pentru mâine dimineață”, a completat președintele Adrian Ambrosie.

Reamintim, Poli și-a anulat primul amical din Turcia, cu FC Athirau (Kazahstan), programat inițial pentru ziua de luni, după ce a ratat zborul spre Turcia, din cauza viscolului din Iași.