EXCLUSIV / Încă un jucător a părăsit-o pe CS Balotești! Cu ce echipă din Liga a II-a a semnat

După plecarea lui Costi Dedu la Daco-Getica București (DETALII AICI), încă un jucător a părăsit-o pe CS Balotești.

Echipa aflată pe locul 18 în clasamentul Ligii a II-a a rămas fără antrenor, după ce Ștefan Nofitovici a ales să meargă la CS Mioveni pentru a fi secundul lui Daniel Oprița, iar acum și jucătorii încep să plece din cadrul grupării ilfovene.

Alin Gojnea, mijlocaș în vârstă de 21 de ani, și-a reziliat contractul cu Balotești și a semnat o înțelegere valabilă pentru un an și jumătate cu Aerostar Bacău, unde se va pregăti și va juca sub comanda lui Florin Bratu.

„Sunt fericit că am semnat cu Aerostar Bacău. Am considerat că în acest moment este cea mai bună oportunitate pentru mine în cariera de fotbalist pentru că am șansa să colaborez cu unul dintre cei mai buni antrenori. Mai mult decât atât, am rămas surprins plăcut de oamenii de aici, iar asta m-a făcut să semnez. Am întâlnit un grup extraordinar.

Am mai avut două oferte: una din Cipru, iar cealaltă de la Liga a II-a, dar am refuzat pe amândouă. Vreau să le mulțumesc celor de la Balotești pentru ajutorul oferit și familiei mele pentru suportul acordat. Le urez multă baftă foștilor colegi”, a declarat Alin Gojnea, în exclusivitate pentru 100% Sport.