Un nou eșec pentru Poli Iași în Antalya

Poli Iași a încheiat cu un eșec stagiul de pregătire din Antalya, 1-2 (1-1) cu formația macedoneană de primă ligă FC Shkupi. Macedonenii au deschis scorul în minutul 6, dar Andrei Burlacu a restabilit egalitatea în minutul 18, cu o lovitură de cap, din centrarea lui Bosoi. Andrei Burlacu, mijlocaș adus sub formă de împrumut de la CSU Craiova în această iarnă, a devenit astfel golgeterul echipei ieșene în Turcia, cu două reușite.

În repriza secundă, deși a evoluat în formula de bază, Poli nu a mai reușit să înscrie. Au făcut-o în schimb cei de la Shkupi, care au punctat decisiv în minutul 60, dintr-un penalty acordat după un fault comis de Frăsinescu. Iașiul a avut șansa egalării pe final, prin Moussa și Qaka.

Antrenorul Flavius Stoican a folosit câte o formulă de echipă în fiecare repriză, astfel: Mino – Bosoi, Mihalache, Popescu, Panțîru – Mihăescu, Chelaru – Burlacu, Zaharia, Orti – Enoh (repriza I), respectiv Mino (61 Târnovanu) – Galego, Gardoș (80 Cracea), Frăsinescu (70 Rus), Sin – Qaka, Cioinac – Platini, Flores, Patrick Petre (70 Ștefanovici) – Moussa (repriza a II-a).

Portarul Denis Rusu a efectuat antrenament separat, în timp ce Kizito, Bădic și Danale au fost menajați din motive medicale.

Acesta a fost ultimul amical al Politehnicii în Antalya, ieșenii urmând să revină acasă în cursul serii de joi, 24 ianuarie.

Meciurile amicale disputate de Poli Iași în Antalya:

Poli Iași – Korona Kielce (Polonia, Liga 1) 0-3

Poli Iași – Estheglal (Iran, Liga 1) 2-1 (goluri Burlacu-penalty și Laurențiu Rus)

Poli Iași – Dyosgyor (Ungaria, Liga 1) 1-2 (gol Florin Gardoș)

Poli Iași – Dinamo Zagreb (Croația, Liga 1) 0-2

Poli Iași – Shkupi (Macedonia, Liga 1)  1-2 (gol Burlacu)