Vivi Răchită continuă căutările pentru ACS Poli! Alți jucători „eliminați” după cel de-al doilea amical

ACS Poli Timișoara a disputat, miercuri, cel de-al doilea meci amical din această iarnă. Violeții au întâlnit Ghiroda și Giarmata Vii, echipa de pe locul 13 din Seria a IV-a a Ligii a III-a.

După victoria la limită cu Becicherecu Mic, scor 3-2, timișorenii și-au învins și a doua adversară, de această dată cu scorul de 1-0.

Divizionara secundă a început cu următoarea formulă: Began – Motreanu, Bilia, Munteanu, Olteanu – Pop, Rogoveanu, Oprea – Golda, Drăghici, Bîrnoi. Pe parcurs au mai intrat: Contra, Miori – Codrea, Stere, Dombrovoschi, Ghidurea (fundaș venit în probe de la Progresul Spartac), Iseini, Mirescu (junior din propria pepinieră), Al. Belu.

Valeriu Răchită testează în această perioadă o serie de jucători și speră că va reuși să completeze lotul până la plecarea în cantonamentul din Antalya, de pe 1 februarie. La finalul întâlnirii, acesta a dezvăluit că se va mai despărți de câțiva jucători de care nu a fost mulțumit în amicalul cu Ghiroda.

„Dombrovoschi nu m-a mulțumit, va pleca acasă. Mă mai gândesc la portarul italian dacă să îl opresc. În schimb, pe Alin Ghidurea, fundașul central, o să îl opresc. Began rămâne, pentru că în afară de Contra doar pe el îl mai avem. Mai vreau un portar cu experiență. O să mai caut. Mă mulțumește faptul că văd o atitudine schimbată față de cea pe care o aveau în decembrie când am venit. O să le bag în cap că fără o atitudine corespunzătoare nu ne putem salva”, a declarat Vivi Răchită, după meci.

ACS Poli Timișoara este pe ultimul loc în Liga a II-a, fiind la 12 puncte de prima echipă care se salvează de la retrogradare, Aerostar Bacău.