OFICIAL! Campion al României, Paul Pârvulescu a semnat cu Academica Clinceni

Academica Clinceni a mutat din nou spectaculos în campania de achiziții din această iarnă.

Patru jucători noi a adus în această iarnă echipa din Clinceni pentru a completa un lot evident valoros.
Bine poziționată în clasamentul la zi, locul secund la doar un punct în spatele liderului Sportul Snagov, echipa antrenată de Ilie Poenaru și-a completat efectivul cu câteva nume importante.

După Buziuc, Ureche, care revine, de fapt, la echipă, și internaționalul de juniori Salvatore Marrone, Paul Pârvulescu a ajuns la un acord cu Academica.
Jucător consacrat la cei 30 de ani ai săi, cu meciuri importante inclusiv în competițiile europene, Pârvulescu reprezintă, fără îndoială, una dintre cele mai apreciate mișcări din această iarnă la nivelul eșalonului secund.

”Sunt bucuros că m-am întors acasă. Oamenii de aici fac parte din familia mea. Sper să ne ajutăm reciproc, cel puţin până la vară, şi să ne îndeplinim obiectivul. Lupta pentru podium va fi una frumoasă. Toată lumea din club îşi doreşte să fim în primele trei la finalul sezonului. Eu mă gândesc chiar că avem şanse la primele două locuri” au fost primele cuvinte ale lui Pârvulescu după semnarea angajamentului cu Academica.

”Mă bucur că am reuşit să cooptăm în lot un jucător cu o asemenea experienţă şi cu un CV bogat. Îl cunosc bine, am mai lucrat îmreună. Este un jucător de echipă, un caracter frumos. Ne poate ajuta pe mai multe posturi. Avem nevoie de experienţa lui” a apreciat antrenorul Academicii, Ilie Poenaru.

Paul Pârvulescu are un CV important în care a adăugat performanțe notabile; trei titluri cu Steaua, Supercupa României, Cupa României și Cupa Ligii!