Mihai Voduț, dorit de Poli Iași

Pus pe liber de Viiorul după ce s-a aflat că a pariat pe un meci al propriei echipe, atacantul Mihai Voduț ar putea ajunge la Poli Iași în această iarnă.

Oficialii echipei din Copou așteaptă verdictul Federației Române de Fotbal în cazul lui Voduț și sunt dispuși să-i facă o ofertă atacantului de 24 de ani, în cazul în care va fi declarat nevinovat.

”Ce pot să spun despre Mihai Voduț este că am încredere în calitățile lui de fotbalist. Eu sper să nu fie suspendat, nu neapărat pentru că l-aș vrea eu la Iași, ci pentru viitorul lui în carieră. Dacă va fi declarat nevinovat la Comisie, îl aștept la Iași. Eu am încredere în fotbalistul Voduț. Cât privește viața sa extrasportivă, el și-o coordonează așa cum crede el”, a declarat Flavius Stoican, care l-a debutat în Liga a doua pe Mihai Voduț în perioada în care antrena la Târgoviște.

Președintele executiv Adrian Ambrosie a confirmat interesul pentru Mihai Voduț. ”Așteptăm decizia FRF în cazul său, iar dacă îl vor declara nevinovat, vom discuta cu jucătorul”, a punctat Ambrosie.