A treia victorie la limită pentru trupa lui Vivi Răchită

După 3-2 cu ACS Fortuna Becicherecu Mic și 1-0 cu Ghiroda și Giarmata Vii, ACS Poli Timișoara a mai înregistrat o victorie la limită în această iarnă.

Alb-violeții au disputat cel de-al treilea amical contra celor de la Millenium Giarmata, echipa de pe locul 11 în Seria a IV-a din Liga a III-a. Elevii lui Valeriu Răchită au câștigat partida cu scorul de 1-0, datorită golului reușit de către Dorin Codrea.

Tehnicianul a apelat la următoarea formulă de start: Contra – Motreanu, Bilia, Ghidurea, Olteanu – Munteanu, Rogoveanu, Oprea – Golda, Drăghici, Bîrnoi. Pe parcurs au mai intrat Began, Codrea, Pop, Roşca, Românu și Stere.

De cealaltă parte, Millenium Giarmata a arătat astfel: Nariţa – Sportin, Cochinţu, Covăsală, Negrei, Rosenblum, Stupu, M. Călin, Ferţu, Beldescu, Ochea. Rezerve: Ciută, Olteanu, Popan, Sevici, Buzdugan, Leuca.

„Sunt primele 16 zile de antrenamente cu echipa. Sunt destul de mulţumit. Nu în totalitate, pentru că voiam mai mult din punct de vedere fizic. Am încercat să corectăm foarte mult, să încercăm, fiind perioadă precompetiţională. Acum, în Antalya, ne vom axa doar pe tactică, relaţii de joc, finalizare. S-a văzut şi astăzi că nu sunt foarte bine puse la puncte. În principiu, era normal să se întâmple aceste lucruri, să se rateze foarte mult, inclusiv penalty. Mă bucur totuşi că după ultimele meciuri şi-au dat seama că faza defensivă este cea mai importantă şi că poţi câştiga trei puncte şi cu 1-0”, a spus Răchită la finalul partidei, potrivit site-ului liga2.ro.

ACS Poli Timișoara va pleca pe 1 februarie în cantonament în Antalya, Turcia, acolo unde bănățenii se vor pregăti sub comanda lui Valeriu Răchită până pe 10 februarie.

Sursă foto: Sebastian Tătaru