Poli Iași și-a prezentat noile achiziții

Poli Iași și-a prezentat, vineri, noile achiziții. La conferința de presă au fost prezenți doar patru dintre cele cinci achiziții, respectiv stoperul Florin Gardoș, mijlocașul Andrei Burlacu (ambii veniți sub formă de împrumut până în vară de la CSU Craiova) și spaniolii Ruben Mino (portar) și Boris Garros (atacant), la acea oră mijlocașul francez Willy Semedo fiind la vizita medicală. Toți cei patru jucători s-au declarat optimiști că Poli va ajunge în play-off.

”Mă bucur că am ajuns aici, sper să facem treabă bună împreună și să ne atingem obiectivul. Personal, îmi doresc să revin și eu la un nivel cât mai bun în perioada asta”, a declarat Florin Gardoș, acesta fiind completat de tânărul mijlocaș Andrei Burlacu: ”Mă bucur că sunt aici, în familia Politehnicii Iași. Am găsit la Poli un grup unit, o familie și sperăm cu toții să ne atingem obiectivul”.

Atacantul iberic Ruben Barros, cel care în două sezoane petrecute în ligile inferioare din Spania a reușit să înscrie 35 de goluri în mai puțin de 70 de partide, a declarat că speră să contribuie la calificarea echipei ieșene în play-off cu cât mai multe goluri. ”Sunt fericit să fiu aici, în această familie. Îmi doresc să înscriu cât mai multe goluri în aceste ultime cinci etape și să-mi ajut echipa să se califice în play-off”, a spus Garros, la fel de încrezător fiind și portarul Ruben Mino: ”Sunt bucuros și eu să fac parte din noua familie Poli Iași, vreau să le mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată. Voi da totul pentru a ajunge în play-off”.