Încredere la mijloc. Olariu mizează pe Academica Clinceni

Vasile Olariu crede că Academica Clinceni poate juca un rol major și în returul campionatului.

Experimentatul mijlocaș al ocupantei locului secund în Liga 2 a acordat un interesant interviu site-ului oficial al grupării.

Cum decurge cantonamentul?

Vasile Olariu: Este greu acum. După cum se ştie, perioada de cantonament este una dificilă. Încercăm să muncim cât mai bine, să scoatem maximum, şi cel mai important să fim sănătoşi.

Cum ai caracteriza prima parte a campionatului?

V.O.: A fost greu în prima parte a campionatului. Am avut şi şansa că adversarele nu prea ne-au luat în serios şi am reuşit să avem un parcurs ferit de adversităţi.

Cine a fost cel mai greu adversar?

V.O.: Cei mai dificili adversari au fost cei cărora noi le-am permis să joace. Au fost meciuri în care noi am evoluat mai bine şi atunci adversarul nu a părut atât de puternic. Cert este că la U Cluj a fost un duş cam rece.

La ce să ne aşteptăm în partea a doua a campionatului?

V.O.: Partea a doua a campionatului va fi cu siguranţă mai dificilă decât prima parte. Lupta pentru primele trei locuri va fi strânsă. Toată lumea anunţă că U Cluj, Petrolul şi Chindia sunt favorite. Dar rămâne de văzut, rămâne de jucat.

Cel mai dificil moment de până acum?

V.O: Cel mai greu moment al primei părţi a campionatului a fost după meciul de la U Cluj. Duşul rece ne-a cam turnat plumb în picioare. Dar a venit meciul de la Piteşti. Chiar dacă am pierdut, ne-am da seama că avem forţa să ne batem cu echipele importante din Liga a II-a. Noi muncim foarte mult şi sperăm ca la final să culegem roadele, să fim în primele trei echipe din clasament.