Noul „Clau-gol”, la Metaloglobus! Victorie la scor într-un amical cu Popești-Leordeni

Metaloglobus București, locul 16 din Liga a II-a, a disputat miercuri, pe teren propriu, o partidă amicală contra echipei SC Popești-Leordeni, locul 4 în Seria a II-a din Liga a III-a.

Gazdele au deschis scorul la jumătatea primei reprize, prin reușita lui Potecea, iar în partea secundă a jocului, Claudiu Herea a făcut legea pe teren. Introdus la pauză de către Laszlo Balint, Herea „cel mic” a reușit „dubla” și a închis partida la scorul de 3-0 pentru Metaloglobus. Fratele mai mare, Ovidiu, a jucat doar în prima parte și s-a bucurat din tribună de reușitele lui Claudiu.

Metaloglobus a început cu următoarea formulă: Iacob – Costache, Plămadă, Frîncu, Sava, Neagu, Riza, Potecea, Ghenovici, Vîlceanu, Ovidiu Herea. În repriza a doua au mai jucat: Geantă, Caramalău, Negotei, Sota, Charles, Oprea, Bătrânu, Vlad, Claudiu Herea.

Oaspeții au început astfel: Boia – Vincene, Anghel, Anghilini, Sava, Dinu, Ilie, Drăgan, Mârzea, Burlacu, Andreescu. Rezerve au fost: Magoșmartean, Ciotoianu, Obreja, Păun, Neață, Constantinescu.

Frigul, terenul sintetic și intrările dure ale jucătorilor au fost elementele care au pus probleme jucătorilor lui Viorel Dinu. Ilie și Constantinescu au ieșit accidentați de pe teren, în timp ce Neață a avut intrări „războinice” asupra adversarilor. Indisponibil este în continuare căpitanul Nicușor Dumitru și, mai nou, o altă piesă de bază a echipei ilfovene: George Moldoveanu. Pe bară au stat și Ștefan Stângă, Dobre, Popa, Stancu, Lalciu și portarul Răzvan Stoica.

Accidentările din ultima vreme i-ar putea face pe cei din conducerea clubului Popești-Leordeni să renunțe la următoarele partide amicale pe care le aveau în plan, pentru a nu mai risca și alte pierderi.