VIDEO / Victorii sau înfrângeri, nu contează. La limită să fie! Poli Timișoara continuă pregătirea în Antalya

ACS Poli Timișoara continuă seria partidelor amicale în cantonamentul din Antalya. După ce au pierdut la limită, scor 1-0, cu MFK Ruzomberok (locul 4 din prima ligă slovacă), bănățenii au obținut același rezultat contra liderului din liga secundă a Ucrainei, SC Dnipro-1.

Unicul gol al partidei a fost marcat de către Kulish în minutul 85, după o centrare venită dintr-o lovitură de colț. Timișorenii s-au declarat nemulțumiți de prestația arbitrului și consideră că au fost privați de două lovituri de la 11 metri.

În cadrul acestei întâlniri, Valeriu Răchită s-a bazat pe următorii jucători:
Began (min. 46, Avram) – Bilia, Ghidurea, Paramatti, Olteanu – Munteanu (min. 59, Pop), Oprea (min. 35, Codrea) – Motreanu (min. 46, Roulez), Rogoveanu (min. 77, Oprea), Golda (min, 46, Bîrnoi) – Drăghici (min. 71, Stere).

Alte trei partide au fost încheiate cu victorii la limită înaintea plecării în cantonament: 3-2 cu ACS Fortuna Becicherecu Mic, 1-0 cu Ghiroda și Giarmata Vii și 1-0 Millenium Giarmata.

Pentru Poli Timișoara urmează o altă partidă amicală în Turcia. Alb-violeții vor o vor întâlni pe FK Okzhetpes Kokshetau, echipă proaspăt promovată în prima ligă din Kazahstan, deși inițial aveau programat un meci contra danezilor de la Fredericia.

Partida se va juca joi, 7 februarie, de la ora 15:00.