Poli Iași i-a găsit înlocuitor lui Dylan Flores

Clubul Politehnica Iași i-a găsit rapid un înlocuitor lui Dylan Flores, fotbalist transferat la Sepsi Sf. Gheorghe. Ieșenii l-au prezentat, ieri, pe mijlocașul portughez Filipe Nascimento, jucător în vârstă de 24 de ani care a mai evoluat în Liga I la CFR Cluj și Dinamo.

Format la Academia celor de la Benfica Lisabona, Nascimento a evoluat pentru naționalele de tineret ale Portugaliei și a făcut un pas important în 2015 atunci când s-a transferat la CFR Cluj.

Alături de clujeni a jucat în 51 de meciuri, a marcat 7 goluri și a câștigat Cupa României în 2016. În iulie 2017, Nascimento s-a transferat la Dinamo. Pentru bucureșteni a evoluat în 19 meciuri și a marcat de 2 ori. A urmat transferul în prima ligă din Bulgaria, la Levski Sofia în ianuarie 2018, adunând 23 de apariții.

Nascimento a semnat un contract cu Politehnica valabil până la sfârșitul sezonului, fiind împrumutat de la clubul bulgar.

”Sunt fericit să fiu aici, le mulțumesc antrenorului și președintelui pentru încrederea oferită și pentru șansa de a juca la Poli Iași. Sunt aici să dau totul pentru a ajuta echipa să se califice în play-off. Mă simțeam bine la Levski, dar am jucat puțin și am venit la Iași pentru că îmi doresc să joc mai mult”, a declarat Filipe Nascimento.