Vivi Răchită l-a învins pe Alex Pelici în derby-ul Timișoarei! Cum își va recompensa jucătorii

Liga a II-a s-a reluat în acest sfârșit de săptămână, iar la Timișoara a avut loc derby-ul dintre ACS Poli și Ripensia, în cadrul etapei cu numărul 22, prima din acest an.

După o primă repriză fără gol marcat pe Stadionul Electrica din Timișoara, trupa lui Valeriu Răchită a reușit să înscrie în minutul 57, prin reușita lui David Pop, puștiul de doar 19 ani al lui ACS Poli.

Până la finalul partidei, Ripensia nu a reușit să restabilească egalitatea, deși, potrivit celor prezenți la fața locului, elevii lui Alex Pelici au fost privați de un penalty, după un henț în careu al lui Uyi.

Astfel s-a scris istoria primului meci oficial din 2019 pentru cele două grupări timișorene. ACS Poli urcă un loc în clasament și îi lasă ultima poziție din Liga a II-a echipei Dacia Unirea Brăila. De cealaltă parte, Ripensia este pe locul 12.

La finalul partidei, Valeriu Răchită a dezvăluit cum își va răsplăti elevii după această victorie: îi cheamă la antrenament duminică, de la ora 11:00.

„A fost un meci disputat, antrenant. Spectatorii care au fost prezenți la stadion au văzut două echipe care nu au păcălit fotbalul. Am întâlnit o echipă bună, omogenă, cu un antrenor, Alex Pelici, care nu mai are nevoie de nicio recomandare. Noi încă suferim la omogenitate, dar mă mulțumește această victorie. Felicit jucătorii că au obținut această victorie și au adus cele trei puncte în clasament.

Săptămâna viitoare sperăm să mai aducem jucători care să crească valoarea echipei. Eu sunt convins că o să rămânem în Liga a II-a. Pentru victoria de astăzi i-am recompensat pe jucători cu un antrenament mâine la ora 11. După meciul următor sperăm să ne apropiem de obiectivul pe care îl avem, locul 15”, a declarat Valeriu Răchită, la Sport Total FM.

ACS POLI: D. Moldovan – Ţîgîrlaş, Paramatti (cpt.), Uyi, Vl. Olteanu – Dav. Pop, Buzan – Rogoveanu (Bilia 46′), Călugher (Ghidurea 86′), Bîrnoi (Golda 69′) – Sidorenco
Rezerve neutilizate: Began – D. Munteanu, L. Oprea, Stere
Antrenor: Valeriu Răchită

RIPENSIA: H. Moldovan – Străuţ (Ad. Popa 62′), Hecsko, Tînc, C. Toma (cpt.) – Anghelina (Ad. Stoica 81′), Stoi – Chera, Zaluschi, Dumiter – Mansour (Bădăuţă 62′)
Rezerve neutilizate: Şt. Dobre – Al. Popovici, Ţieranu, Burdeţ
Antrenor: Alexandru Pelici

Sursă foto: liga2.ro