Cei doi români de la FC Groningen revin în România! Manolache la ACS Poli, iar Sefer la Rapid

Cei doi români de la FC Groningen, Olanda, au revenit în România. Antonio Manolache va juca în Liga a II-a, la ACS Poli Timișoara, în timp ce Antonio Sefer va îmbrăca tricoul celor de la Rapid București, în Liga a III-a.

Antonio Manolache este din Urziceni, a împlinit vârsta de 19 ani pe 30 ianuarie și evoluează ca fundaș central, fundaș stânga sau mijlocaș la închidere. Acesta a semnat o înțelegere cu gruparea timișoreană, valabilă până în vara acestui an. În 2017, a plecat la FC Groningen, tot din Timișoara, de la Centrul Național de Pregătire.

De asemenea, Antonio Manolache se poate lăuda cu faptul că este căpitanul echipei naționale sub 19 ani a României.

Antonio Sefer este din Galați, evoluează pe postul de mijlocaș și va împlini vârsta de 19 de ani pe 22 aprilie anul acesta. Tânărul fotbalist a făcut pasul în Olanda, în anul 2017, direct de la Oțelul Galați. Acesta este și el internațional de juniori, având în palmares convocări la echipele naționale U16, U17, U18 și U19.

Cei din conducerea clubului Rapid București au obținut semnătura lui Sefer pentru următorii patru ani și jumătate.

„Mă bucur foarte mult că am ajuns la Rapid, am vrut de mult să vin aici, am avut o legătură strânsă cu colaboratorii acestui club și vreau să fac istorie aici”, a spus Sefer pentru fcrapid.ro