Antrenorul Științei Miroslava, optimist înaintea startului returului Ligii a 3-a

Divizionara a treia Știința Miroslava a revenit acasă după un stagiu de pregătire de nouă zile efectuat la Tărlungeni, în județul Brașov. Echipa pregătită de Viorel Frunză și Sergiu Japalău a susținut șase meciuri amicale la Tărlungeni, bilanțul fiind favorabil, patru victorii și două remize. Antrenorul principal Viorel Frunză s-a declarat mulțumit de stagiul centralizat și este optimist înaintea începerii returului Ligii a 3-a.

”Am avut un stagiu bun de pregătire la Tărlungeni, unde am beneficiat de condiții foarte bune. În nouă zile am jucat șase meciuri amicale. Au fost partide foarte bune, unele mai puțin bune, dar sunt mulțumit, am reușit ce ne-am propus. Suntem optimiști înaintea primului meci din retur, cu CSM Rm. Sărat. Sperăm să câștigăm acest joc și să păstrăm șanse la promovare, pentru că ne dorim acest lucru. Vrem să revenim în Liga a 2-a, dar va fi foarte greu. Sunt echipe puternice în serie, de tradiție, cum sunt Gloria Buzău sau Oțelul Galați, dar nimic nu este imposibil. Noi încercăm să câștigăm cele patru meciuri pe care le avem de disputat până la derby-ul cu Gloria Buzău. Dacă vom începe bine returul, putem spera”, a declarat Viorel Frunză.

Meciul CSM Rm. Sărat – Știința Miroslava se va disputa vineri, 1 martie, de la ora 15.00. Gazdele ocupă locul 12 în seria I a Ligii a 3-a, primul deasupra liniei retrogradării, cu 10 puncte, în timp ce Știința ocupă locul 4, cu 31 de puncte. În tur, Știința s-a impus cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Alex Marin, în minutul 68.

Bilanțul meciurilor amicale disputate de Știința Miroslava în amicalele iernii:

Știința – CSM Vaslui 2-1 (goluri Costin, Nemțanu)

Știința – LPS Iași 3-1 (Botezatu, Gorovei, Nemțanu)

Știința – FC Botoșani 0-3

Știința – Sporting Junior Vaslui 2-1 (Gorovei, Tăcuțanu)

La Tărlungeni:

Știința – SR Brașov 3-1 (Botezatu, Sandu, Săvoaia)

Știința – Olimpic Zărnești 6-0 (Martinescu, Gorovei-2, Viorică, Nemțanu-2)

Știința – Precizia Săcele 1-0 (Marin)

Știința – AFC Hărman 0-2

Știința – KSE Tg. Secuiesc 5-1 (Marin-2, Sandu, Dodan, Nemțanu)

Știința – Olimpic Cetate Râșnov 0-2

Golgeteri: Nemțanu-5, Gorovei-4, Marin-3, Botezatu-2, Sandu-2, Săvoaia, Martinescu, Viorică, Dodan, Costin, Tăcuțanu.