EXCLUSIV / SCM Gloria Buzău este pregătită pentru retur! George Timiș: „Acesta este atuul echipei mele”

Nu mai este mult până la începerea returului Ligii a III-a. Echipele se vor alinia la start pe 1 martie, iar liderul Seriei I este pregătit să atace promovarea în eșalonul secund.

După cantonamentul efectuat la Izvorani, cei de la Gloria Buzău sunt nerăbdători să reintre în circuit. O spune chiar antrenorul George Timiș, care este de părere că vacanța a fost „cam lungă” pentru jucătorii săi.

„Suntem pregătiți să abordăm fiecare meci cu seriozitate, să încercăm să ne atingem obiectivul propus, acela de promovare în Liga a II-a. Pregătirea a mers foarte bine, suntem mulțumiți. Am avut condiții excelente la Snagov și la Centrul Olimpic Izvorani. Am avut și jocuri bune în care am putut să îi testăm pe toți componenții lotului și suntem mulțumiți. Așteptăm cu nerăbdare începutul returului, pentru că a fost cam lungă vacanța”, a declarat George Timiș, în exclusivitate pentru 100% Sport.

SCM Gloria Buzău are un avans de trei puncte față de Oțelul Galați, echipa clasată pe locul secund, dar antrenorul George Timiș consideră că nu doar gălățenii reprezintă o amenințare: „Nu cred că Oțelul Galați este singura contracandidată. Mai sunt echipe și totul e și în funcție de jocul rezultatelor. Dar, repet, noi tratăm cu seriozitate fiecare meci”.

Cum se poate diferenția Buzăul de celelalte echipe? Stabilitatea financiară este, poate, cel mai important factor, dar și atitudinea jucătorilor poate face diferența.

„Atuul echipei mele este dat de unitate, de motivația care ne-a cuprins pe toți, obiectivul propus și, bineînțeles, susținerea primăriei, care prin această stabilitate financiară îți oferă o liniște deosebită să poți să lucrezi cum trebuie. Această stabilitate financiară ne-a ușurat mult munca nu numai nouă tehnicienilor. Și jucătorii vin la antrenamente cu o altă abordare”, a dezvăluit George Timiș.