EXCLUSIV / Turris Turnu Măgurele atacă promovarea! Erik Lincar: „Avem o echipă mult mai puternică decât în tur”

Turris Turnu Măgurele s-a pregătit intens în această iarnă, pentru a ataca promovarea în Liga a II-a. După două rezultate de egalitate și două victorii în amicalele contra echipelor mai bine cotate (CS Mioveni, Metaloglobus București, Daco-Getica București, respectiv Sportul Snagov), trupa lui Erik Lincar este pregătită pentru retur.

Liga a III-a se reia pe 1 martie, când Turris Turnu Măgurele va întâlni ultima clasată în Seria a III-a, Viitorul Domnești, echipa fără niciun punct.

„Suntem pregătiți. Avem un joc vineri, de la ora 15:00, un joc pe care trebuie neapărat să îl câștigăm și așteptăm cu nerăbdare debutul și pe propria arenă, sâmbăta următoare, împotriva celor de la Flacăra Moreni”, a spus Erik Lincar.

Întrebat dacă este un avantaj faptul că echipa sa debutează în retur contra ultimei clasate, antrenorul a răspuns: „În general, poate fi considerat un avantaj, dar în fotbal tot timpul trebuie să fii atent și pregătit pentru fiecare joc”.

În ceea ce privește pregătirea din această iarnă, Lincar s-a declarat mulțumit de ceea ce a văzut la elevii săi și consideră că și-a conturat o echipă mai puternică decât cea din tur.

„Sunt foarte mulțumit de pregătire. Jucătorii s-au antrenat bine. Mai avem unele probleme din punct de vedere medical, dar sper ca într-o săptămână toată lumea să fie puternică. Din punctul meu de vedere, avem o echipă mult mai puternică decât în prima parte a campionatului. Avem avantajul celor două respectiv patru puncte față de cele două urmăritoare. Dacă vom trata serios fiecare joc, am mare încredere în jucătorii mei că vom promova”, a declarat Erik Lincar, în exclusivitate pentru 100% Sport.

Lotul echipei Turris Turnu Măgurele pentru retur:

Portari: Dumitrescu Dragoș, Ionuț Poiană

Fundași: Juncănaru Claudiu, Moldovan Ionuț, Mitrea Florinel, Sălcianu Alexandru, Matei Bogdan, Bolozan Robert

Mijlocași: Băjenaru Liviu, Balgiu Cristian, Savin Mihai, Vlad Mihnea, Cruceru Antonio, Marioara Gabriel, Pahonțu Marius, Pencea Alin, Trancă Remus, Radu Florin

Atacanți: Dragu Claudiu, Tescan Dragoș, Ciobanu Cristian, Voicu Adrian