Progresul Spartac s-a răzbunat! Meci nebun cu Rapid și victorie pentru progresiști

După o înfrângere, putem spune nemeritată, în tur, Progresul Spartac și-a luat revanșa în fața celor de la Rapid București și a făcut-o bine. Bleu-albaștrii s-au impus cu scorul de 3-1 pe teren propriu, după ce au condus cu 2-0 la pauză. Partida a contat pentru etapa cu numărul 16 din Seria a II-a a Ligii a III-a.

Andrei Luca a deschis scorul în minutul 25, iar după doar cinci minute Alexandru Iacob și-a faultat adversarul în careu. Acesta a fost eliminat și arbitrul a acordat lovitură de la 11 metri pentru Progresul Spartac. Căpitanul Ciprian Stanciu a fost cel care a transformat penalty-ul și a stabilit scorul primei reprize, 2-0 pentru gazde.

În partea secundă a jocului, Dănilă Parfeon a văzut și el cartonașul roșu, în minutul 50, în urma unui fault asupra portarului Virgil Drăghia. După doar un minut, arbitrul a acordat un nou penalty pentru Progresul Spartac și același Stanciu a dus scorul la 3-0.

Golul de onoare al Rapidului a fost marcat de către Goge în minutul 54. Andrei Luca a fost și el eliminat în minutul 74 și a lăsat-o pe Progresul în nouă oameni. Cu toate acestea, giuleștenii nu au reușit să mai revină și partida s-a încheiat cu victoria bleu-albaștrilor, scor 3-1.

Echipele de start:

Progresul: Răduță – Vlad, Leafu, Lolescu, Parfeon – Dițu, Donca, Geană, Boiangiu – Stanciu, Ed. Radu
Rezerve: Săndescu, Apostol, Luca, Grigore, Cadolar, Lixandru, Cazaciuc
Antrenor: Andrei Erimia

Rapid: Drăghia – Băjan, Iacob, Manole, Oanea – Jorza, Cârstocea – Sefer, Goge, Hlistei – Vlada
Rezerve: Ciuculescu, Grigore, Robinho, Drăghiceanu, Neacșu, Demici, Matulevicius
Antrenor: Daniel Pancu

Căpitanul Stanciu și-a îndeplinit obiectivul. Acesta spunea înaintea partidei că își dorește să marcheze de două ori și să îi facă fericiți pe suporteri (DETALII AICI).

În urma acestei întâlniri, Rapid București rămâne pe primul loc în clasamentul Seriei a II-a, cu 38 de puncte și păstrează distanța de patru puncte față de Unirea Slobozia, echipa de pe locul 3. Aceasta s-a încurcat pe terenul celor de la Înainte Modelu și a pierdut cu scorul de 3-2. Pe locul al doilea a urcat CS Afumați, cu 35 de puncte, după ce a câștigat la masa verde meciul cu Delta Dobrogea Tulcea. De cealaltă parte, Progresul Spartac acumulează 26 de puncte, dar staționează pe locul 5.

Comments are closed.