Antrenorul Flavius Stoican, reconfirmat la Poli Iași

Comitetul Director al clubului ieșean a decis, luni dimineață, să-i dea un vot de încredere antrenorului Flavius Stoican, anunțul fiind făcut printr-un comunicat semnat de către președintele CD Leonid Antohi.

”Întrunit astăzi, Consiliul Director al ACSM Politehnica Iaşi a decis să acorde un vot de încredere antrenorului principal Flavius Stoican şi staff-ului tehnic. De asemenea, după meciul din etapa viitoare, în deplasare, cu Dunărea Călaraşi, antrenorul Flavius Stoican va prezenta un raport amănunţit, pe baza căruia se vor lua măsurile care se impun”, se precizează în comunicat.

Adrian Ambrosie: ”Am mai avut serii de eșecuri și ne-am revenit”

”Echipa are câteva sincope, dar a mai trecut prin astfel de momente și și-a revenit. Nu este pentru prima dată când avem o serie de eșecuri. Astăzi am decis să-i dăm un vot de încredere lui Flavius Stoican, iar după meciul din etapa viitoare, de la Călărași, vom analiza situația. Noi sperăm să fie o victorie care să ne reabiliteze. Dacă va fi un rezultat negativ, vom analiza și vom lua măsuri. Până la urmă, antrenorul este ținut în viață de rezultate. Totuși, Stoican este același antrenor care a obținut rezultate la Iași. Nu cred că a uitat să antreneze”, a declarat președintele Adrian Ambrosie.