Președintele Iașiului, mesaj dur pentru jucători: ”Capul în pământ, puneți cizmele de cauciuc și treceți la muncă!”

Președintele Politehnicii Iași, Adrian Ambrosie, a avut un mesaj dur pentru jucători. ”Mesajul meu pentru vestiar este următorul: capul în pământ, puneți salopetele, cizmele de cauciuc și la treabă! La muncă! Să învețe din ultimele rezultate și evoluții rușinoase. Dacă vor să plece de la Iași la echipe mai bune, trebuie să joace fotbal”.

Președintele a comentat și scandările suporterilor, care i-au cerut demisia lui Flavius Stoican: ”Nu știu dacă este normal ca la primul joc mai slab să ceri demisia antrenorului. Sau la al doilea meci. Nu știu ce antrenor poate veni acum să redreseze echipa. Cred că singurul care poate readuce echipa pe linia de plutire este tot Flavius Stoican”.

Oficialul din Copou a comentat și declarațiile lui Horia Sabo, care spunea că vrea să-l demită pe Flavius Stoican. ”Nu știu în ce calitate vorbește Horia Sabo. El este în concediu medical și este suspendat din funcție. Cum poate el să vorbească în numele clubului? Mă bufnește și râsul când spune că a vorbit cu doi antrenori importanți. Păi el declara în urmă cu ceva timp că a vorbit cu Dan Petrescu, iar antrenorul nici nu a ajuns la Cluj, echipă care se bate la titlu”.