Duel interesant Opriţa-Moldovan. Argeşenii caută victoria

Prima partidă din cadrul etapei cu numărul 25 din eşalonul secund se desfăşoară la Mioveni

Daniel Opriţa a început bine munca la Mioveni după victoria inaugurală, 2-0, realizată la Baloteşti. Au urmat două partide neconcludente, 2-2, acasă, cu Pandurii, şi 0-2, în deplasare, cu Metaloglobus, rezultate care au ţinut echipa departe de locurile fruntaşe. Testul de astăzi cu dâmboviţenii este unul relevant şi va oferi un barometru clar asupra actualului potenţial al Mioveniului.

„Ne aşteaptă o partidă dificilă, ca şi celelalte de până acum. Jucăm cu o echipă care este neînvinsă în trei etape, care are ca obiectiv promovarea, o echipă omogenă, cu un antrenor bun. Chindia este o echipă pragmatică, care nu face prea mult spectacol, dar obţine rezultate. Noi venim după nişte rezultate care nu au fost aşa cum ne-am dorit. Vrem însă să facem o partidă bună, să ne revanşăm faţă de suporteri. Aştept lucrul acesta de la jucători, am încredere în dorinţa lor şi cred că am jucători valoroşi şi o echipă unită. Am încredere, de asemenea, că or să vină şi rezultatele”, a spus Opriţa înaintea disputei cu Daniel Florea şi compania.

Au vorbit despre jocul din această după amiază şi doi jucători importanţi ai gazdelor, Dean Beţa şi Ionuţ Bunea. „Suntem conştienţi că ne aşteaptă un meci greu.

Întâlnim un adversar cu jucători buni, cu foşti fotbalişti de Liga 1 în componenţă, ca Daniel Florea, Valentin Alexandru. Noi suntem motivaţi şi vrem să facem un joc bun. Atmosfera este bună în echipa noastră, iar presiunea este la ei. Noi trebuie să ne facem jocul. Nu ne-am dorit să avem rezultatele pe care le-am avut, dar nu avem ce să facem… Mergem înainte„, a punctat Burnea completat de colegul său , mai experimentatul Beţa, care a declarat că „Suntem în faţa unei partide grele, dar pe care o tratăm cu maximă seriozitate. Suntem concentraţi pentru a scoate un rezultat pozitiv. Am încredere în mine şi în colegi, am simţit asta la pregătire, iar la antrenamente parcă s-a văzut altceva… Presiunea mai mare este la adversar. Şi ei au început mai rău şi au legat apoi 10 victorii, nu văd de ce nu am putea şi noi face la fel… În primele trei etape nu este tocmai ce ne-am propus în vestiar, dar de la acest meci vrem să facem mai mult şi mai bine”.

CS Mioveni se impunea, în tur, la Târgovişte, 2-0, cu dubla lui Valentin Balint.