Adrian Ambrosie: ”Victoria de la Călărași ne poate descătușa”

Victoria Politehnicii Iași la Călărași a venit într-un moment delicat al echipei și are darul de a readuce liniștea în Copou. Reconfirmat în funcție înaintea partidei, tehnicianul Flavius Stoican poate pregăti în tihnă, în această minivacanță, următoarele partide din play-out.

Dincolo de liniștea adusă în vestiar, cele trei puncte obținute sunt cruciale pentru formația din Copou, care stă departe de locurile din subsolul clasamentului.

Președintele executiv Adrian Ambrosie a apreciat reacția echipei sale după golul primit și este convins că victoria obținută pe terenul Dunării îi poate descătușa pe elevii lui Flavius Stoican.

”Sincer, am crezut că putem reveni, chiar și la 0-1. Păcat de acel gol luat din corner. După acel moment s-a văzut echipa mai matură, mai experimentată. Băieții au stat bine din punct de vedere mental și au reușit să întoarcă rezultatul. Echipa a avut o reacție foarte bună, schimbările lui Flavius Stoican au fost inspirate, jucătorii de pe bancă au adus un plus. Și asta s-a văzut în joc și pe tabelă. Nu este pentru prima dată când revenim în deplasare după ce suntem conduși, s-a mai întâmplat acest lucru  la Giurgiu și la Botoșani. Asta înseamnă că suntem o echipă puternică mental. Acest succes a deblocat echipa și sunt convins că poate aduce acea descătușare a jucătorilor”, a declarat președintele executiv al Politehnicii Iași, Adrian Ambrosie.