Poli Iași, în team building la munte. Fotbaliștii lui Stoican le-au lăsat locul doamnelor și domnișoarelor pe teren

De vineri până duminică, fotbaliștii Politehnicii Iași au participat la un team building alături de soții sau prietene, în comuna nemțeană Borca.

Sâmbătă dimineață, Flavius Stoican a programat un antrenament intens cu elevii săi, după care au intrat în scenă doamnele și domnișoarele. Acestea s-au împărțit în două echipe și, coordonate de pe margine de antrenorul Flavius Stoican, le-au arătat fotbaliștilor că și ele știu cu mingea.

Printre remarcatele partidei s-au numărat soția și fiica lui Flavius Stoican, Maria și Lorena, care au și înscris câte un gol, pe lista marcatoarele mai figurând soția lui Lewis Enoh, cu o dublă și perechea lui Adria Gallego.

Seara, toată delegația a participat la un foc de tabără, după care fotbaliștii și staff-ul au urmărit împreună meciul dintre Suedia și România, din preliminarii. Președintele executiv al Iașiului, Adrian Ambrosie, a glumit pe seama acestui meci și a declarat că le va transfera la echipa de fotbal feminin Navobi Iași pe Maria și Lorena Stoican, soția, respectiv fiica antrenorului echipei din Copou.

”Familia Stoican a jucat de departe cel mai bine. Maria și Lorena au jucat foarte bine, au și marcat, jucând în echipe diferite. Se vede că au în casă un antrenor valoros. Le voi propune un transfer la Navobi. Doamna Enoh a jucat, de asemenea, foarte bine, a marcat de două ori, iar în poartă s-au descurcat de minune soțiile lui Mino și Zaharia. A fost un meci reușit, băieții s-au distrat alături de soții și prietene. A fost o acțiune care a ajutat mult în sudarea echipei”, a spus președintele Adrian Ambrosie, reacția lui Flavius Stoican venind prompt. ”Dacă fetele mele primesc ofertă de transfer, negociem. Să vedem dacă ne înțelegem la contract.  Dar mai au încă de muncă. Acum, lăsând gluma la o parte, am încercat să îmbinăm utilul cu plăcutul. Ne-am destins, ne-am relaxat, soțiile și prietenele au intrat și ele pe teren, s-au implicat. A fost o ieșire foarte bună pentru echipă, o acțiune ce a avut darul de a-i apropia pe jucători mai mult”, a spus Stoican.