Liga 2 Etapa a XXVII-a. Mulţescu-Lobonţ, duelul rundei | Avancronica etapei | Pronosticurile 100% Sport

Eşalonul secund propune o etapă în care atracţia principală este oferită de meciul dintre Petrolul şi U Cluj

Vineri 29 Mar 2019 – 17.00
CS Mioveni-ASU Poli Timişoara

Argeşenii au luat o gură de oxigen runda trecută în remiza de la Petroşani, 0-0, cu Energeticianul. Dincolo, timişorenii au acontat patru puncte în dueluri cu echipe tari, precum FC Argeş sau Petrolul, şi speră şi astăzi la puncte.
Pronostic: 1x

Sambata 30 Mar 2019 – 11.00
Academica Clinceni-Luceafărul Oradea

Academica se uită spre primul loc în cazul unei victorii coroborate cu un rezultat favorabil gazdelor în partida UTA- Sportul Snagov. „Luceferii” sunt în vervă şi vin lângă Bucureşti să continue seria bună din ultimele partide.
Pronostic: 1

ACS Poli Timişoara- CS Baloteşti

Bănăţenii au intrat bine într-o serie de trei meciuri în care calculele ar trebui să aducă şapte puncte după remiza de la Snagov. Baloteştiul este în cădere liberă şi se afundă tot mai mult în ierarhia la zi după câteva partide fără victorie.
Pronostic: 1

Ripensia Timişoara- Pandurii Târgu Jiu

Pelici asigură un traseu bun în această perioadă pentru trupa timişoreană care a avansat spre mijlocul ierarhiei. Gorjenii au câştigat runda trecută, clar, cu Dacia Unirea Brăila, dar sunt îngrijoraţi, în continuare, de multe probleme din afara gazonului.
Pronostic: 1

Dacia Unirea Brăila-Metaloglobus

Gazdele întâmpină această partidă de pe ultima poziţie a clasamentului fără şanse de salvare de la retrogradare. Metaloglobus arată bine sub bagheta lui Laszlo Balint şi poate regăsi o şi mai mare linişte în clasament la capătul acestei etape.
Pronostic: 2

Daco-Getica Bucureşti-Energeticianul

Meci capital pentru gazde care au ajuns la un singur loc de retrogradare. Trupa din Petroşani nu a reuşit să marcheze în miniretur dar stă, în continuare, mai comod în clasamentul la zi.
Pronostic: 1

FC Argeş- Aerostar Bacău

Augustin Eduard , al treilea antrenor în tot atâtea etape la FC Argeş, caută să debuteze bine în noua postură. Băcăuanii nu au mai adunat puncte în ultimele etape şi trupa lui Florin Bratu rămâne cantonată pe loc retrogradabil.
Pronostic: 1

Sambata 30 Mar 2019 – 14.30
Farul Constanţa- Chindia

Unul dintre meciurile de atracţie ale etapei în care ambele formaţii au nevoie de puncte. Farul luptă să iasă din zona minată a ierarhiei în timp ce oaspeţii vor să îşi consolideze postura în lupta pentru promovarea pe prima scenă.
Pronostic 1x

Sambata 30 Mar 2019 – 18.30
Petrolul- U Cluj

Gigi Mulţescu debutează pe banca Petrolului într-o întâlnire în care gazdele nu au decât varianta victoriei. Mai relaxaţi la ora partidei în clasament clujenii se pot mulţumi şi cu o remiză pe Ilie Oană.
Pronostic: 1x

Duminica 31 Mar 2019 – 13.00
UTA-Sportul Snagov

Două echipe necăjite după ultima rundă se întâlnesc la Arad. UTA are presiune din partea conducerii care a somat echipa să câştige. Snagovul poate reveni la meniul victoriei după sincopa de etapa trecută din jocul de pe teren propriu cu ACS Poli Timişoara.
Pronostic x2