Turris se impune la in faţa FC U Craiova | Învingători pe teren, bătuţi la vestiare | Linkar agresat şi lovit de oficialii gazdelor

Turris Turnu Măgurele a câştigat derbiul de la Severin cu FC Universitatea Craiova

Echipa antrenată de Eric Lincar a depăşit rapid semieşecul cu ACS SR Braşov, 0-0 acasă, şi a câştigat derbiul cu FC U Craiova derulat la Severin. Oaspeţii au învins la limită, 1-0, cu golul decisiv marcat de Adrian Voicu în minutul 48 al jocului care pune, de acum, într-o lumină sigură formaţia teleormăneană în ecuaţia luptei pentru promovare. Oltenii au digerat greu eşecul şi au creat tensiuni la finalul partidei unde printre cei agresaţi s-a numărat şi antrenorul Eric Lincar.

Eu nu am avut nicio legătură cu publicul. Aveam doar un pariu cu cineva de la tribuna oficială, cu preşedintele meu, că o să câştigăm. M-am bucurat, normal. Nu am nicio treabă cu jucătorii, cu Ciucă, el poate că a înţeles altceva. A veni şi m-a luat de gât. Dar ce m-a deranjat este că, după ce am fugit de frică, antrenorii de la Craiova m-au urmărit şi, neavând cheia de vestiar, m-au prins şi m-au luat la pumni. Nu cred că asta este imaginea echipei domnului Mititelu. Noroc că în tinereţe am făcut box şi m-am eschivat foarte bine. Am reuşit să evit nişte pumni şi picioare, dar voi merge maine la doctor, am dureri groaznice în zona spatelui. Am fost lovit la ureche şi gât, chiar în faţa vestiarului. Ştiu cine a făcut-o! A fost cineva din staff. Este vorba despre domnii antrenori David şi Filip, principalul şi secundul. Le-am zis domnilor arbitri despre ceea ce am păţit, dar ei au spus că nu au văzut. Pe Ciucă l-au văzut şi i-au oprit carnetul de joc”, a declarat Lincar la finalul partidei de la Severin.