Liga 2 Etapa a XXVIII-a Interes la ambii poli ai clasamentului | Pronosticurile redactiei 100% Sport

Echipele de eşalon secund se află în faţa unui program încărcat care aduce trei etape în decurs de doar 10 zile

Chindia Târgovişte-Dacia Unirea Brăila

Un meci între o echipă gazdă aflată în cursa către promovare şi lanterna roşie a clasamentului ar indica o dispută inegală. Brăilenii joacă fără presiune şi au oferit replici bune în mai toate întâlnirile precedente. Chindia este obligată să câştige pentru a rămâne ancorată în lupta pentru promovare.
Pronostic: 1

Luceafărul Oradea- FC Argeş

„Luceferii” au întrerupt, la Clinceni, parcursul bun din ultimele etape. Cum acasă echipa antrenată de Cristian Lupuţ a oferit mai de fiecare dată dispute de bun nivel încheiate cu rezultate favorabile este de aşteptat ca foamea de puncte a gazdelor să iasă în evidenţă în faţa unei grupări piteştene liniştite în acest campionat.
Pronostic: 1

Energeticianul- Farul Constanţa

Gazdele marchează rar în retur şi aşteaptă cu precauţie vizita unei formaţii aflate în mare criză de puncte la rândul ei. Disputa de la Petroşani este una foarte importantă pentru ambele competitoare aflate în căutare de puncte necesare ca aerul la acest moment.
Pronostic: x

Metaloglobus-Ripensia

Dispută atractivă în Pantelimon între două formaţii unde mâna antrenorilor Laszlo Balint şi Alex Pelici se vede tot mai pregnant. Dacă bănăţenii sunt la ora partidei mai liniştiţi, după rezultatele bune din ultima perioadă, bucureştenii au în continuare mare nevoie de puncte pentru securizarea poziţiei din clasamentul la zi.
Pronostic: 1x

Pandurii Târgu Jiu-ACS Poli Timişoara

Oaspeţii încă mai speră, matematic, la o miraculoasă salvare de la retrogradare. La adăpostul ultimelor rezultate favorabile, trupa lui Vivi Răchită merge după puncte pe un teren unde gazdele de la Pandurii nu se mai simt la fel de confortabil ca în prima parte a campionatului.
Pronostic: 1x

CS Baloteşti- UTA

Ilfovenii şi-au complicat mult situaţia la zi în clasament şi joacă cu acest prilej o carte extrem de importantă în ecuaţia menţinerii în eşalonul secund. UTA, în schimb, rămâne o echipă imprevizibilă capabilă, oricând, să încurce orice socoteală.
Pronostic: x2

ASU Poli-Daco Getica Bucureşti

Două echipe aflate în acută nevoie de puncte se întâlnesc pe Bega. Gazdele par în revenire de formă, deşi clasamentul nu este deloc prietenos cu formaţia antrenată de Cosmin Petruescu, în timp ce bucureştenii alternează evoluţiile de calitate cu altele extrem de modeste. Daco Getica rămâne un partener dificil pentru orice altă formaţie.
Pronostic: 1x

U Cluj-CS Mioveni

Universitarii au întrerupt la Ploieşti şirul evoluţiilor notabile şi caută, obligatoriu, cele trei puncte care ar ţine echipa în peisajul luptei pentru promovare. Trupa lui Daniel Opriţa este mai liniştită după victoria cu emoţii realizată în faţa timişorenilor de la ASU Poli şi merge degajată în Ardeal.
Pronostic: 1

Sportul Snagov- Academica Clinceni

Derbiul rundei meciul dintre primele două clasate poate avea un ecou important în economia luptei pentru promovarea pe prima scenă. Liderul îşi continuă parcursul de regularitate, în timp ce trupa gazdă antrenată de Eugen Trică este în scădere evidentă de turaţie în ultimele etape de campionat.
Pronostic: x2

Aerostar Bacău-Petrolul

Două formaţii aflate în posturi diferite urmăresc toate punctele pus în joc. Băcăuanii nu au mai făcut cunoştinţă cu succesul, staţionând pe loc retrogradabil, în timp ce Petrolul trebuie să îşi creioneze culoarul către primul eşalon adunând victorii.
Pronostic: 2