„Cu zâmbetul pe buze și mingea la picior”. 6 din 6 pentru Progresul Spartac!

Progresul Spartac impresionează în acest retur al Ligii a III-a. Bucureștenii au câștigat toate cele șase meciuri disputate în partea a doua a campionatului și au șanse mari să încheie sezonul pe podium.

În cadrul etapei cu numărul 21, progresiștii au obținut o victorie în ultimele minute ale partidei cu CSM Oltenița, scor 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat de către debutantul Robert Cazaciuc, atacant în vârstă de doar 18 ani. Această reușită o menține pe Progresul Spartac pe locul 4 în Seria a II-a din Liga a III-a, la 12 puncte de liderul Rapid București și la un singur punct de echipa de pe locul 3, CS Afumați.

„Este, până acum, cel mai important gol al carierei mele. Desigur că doresc să înscriu și de aici încolo, dar deocamdată acesta este golul care mă recomandă. Nu vă pot descrie în cuvinte cât de fericit m-am simțit când am văzut că am marcat un gol așa de important”, a spus Robert Cazaciuc pentru site-ul oficial al clubului Progresul Spartac.

VEZI AICI CLASAMENTUL COMPLET

Astfel, echipa lui Andrei Erimia ajunge la șase victorii în șase meciuri disputate în acest an și are toate șansele să continue seria reușitelor, „cu zâmbetul pe buze și mingea la picior”, așa cum spune sloganul echipei din Intrarea Vrabiei. Pentru Progresul Spartac urmează meciuri ușoare, care ar putea să o ducă chiar pe locul secund în clasament.

În runda viitoare, bucureștenii întâlnesc, în deplasare, Popești-Leordeni, echipa care nu a mai câștigat de cinci meciuri și pe care a depășit-o considerabil în clasament. Meciul se va juca miercuri, de la ora 17:00. Mai apoi, Progresul va câștiga la masa verde întâlnirea cu Delta Drobogea Tulcea, echipă retrasă din campionat, iar după aceea va juca împotriva celor de la FCSB II.

Dacă în tur nu s-a prezentat tocmai bine, cel puțin prin prisma rezultatelor, Progresul Spartac are returul de partea ei și continuă să impresioneze. Desigur, seria victoriilor din acest retur face fericite și buzunarele bleu-albaștrilor.