Liga 2 Etapa a XXIX-a. Academica îşi păstrează primul loc

Etapa intermediară cu numărul 29 din eşalonul secund nu va aduce nicio modificare în vârful ierarhiei unde Academica Clinceni îşi va păstra prima poziţie indiferent de rezultatul jocului cu CS Baloteşti.

Daco-Getica Bucureşti-U Cluj

Două formaţii aflate în posturi diferite în clasament pot oferi o dispută interesantă. Gazdele au ajuns pe loc retrogradabil dar nu uită remiza din tur, 1-1, în timp ce la Cluj apele sunt agitate după ce Universitatea nu a mai câştigat de trei etape.

Pronosti: x

Academica Clinceni- CS Baloteşti

Gazdele îşi vor păstra primul loc în clasament indiferent de rezultatul unei dispute în care formaţia antrenată de Ilie Poenaru este favorita certă a confruntării cu o echipă adversă aflată pe loc retrogradabil.

Pronostic: 1

ACS Poli Timişoara- Metaloglobus Bucureşti

Vivi Răchită a resuscitat formaţia bănăţeană, în miniretur, dar şansele de salvare de la retrogradare rămân minime. Bucureştenii, în schimb, sunt neînvinşi în partea secundă a competiţiei şi merg la Timişoara pentru conservarea acestui statut.

Pronostic: x2

Sportul Snagov-Luceafărul Oradea

Ilfovenii sunt în scădere de turaţie în utimele trei runde care nu au mai adus nicio victorie pentru trupa antrenată de Eugen Trică. Orădenii nu stau deloc bine în clasament şi aleargă după puncte pentru o poziţionare mai depărtată de zona retrogradării

Pronostic: 1

CS Mioveni- Aerostar Bacău

Daniel Opriţa şi jucătorii acestuia au găsit drumul către victorii în ultimele etape care au adus şi succesul important de la Cluj Napoca. Băcăuanii se afundă tot mai adânc în zona retrogradării şi au acută nevoie de puncte pe un teren unde gazdele par, la acest moment, mai greu de învins.

Pronostic: 1

Farul Constanţa-ASU Poli Timişoara

„Marinarii” merg bine în ultimele etape, culegând puncte importante, şi sunt favoriţi în disputa cu o trupă bănăţeană care este foarte aproape de zona retrogradării.

Pronostic: 1

Dacia Unirea Brăila- Energeticianul

Lanterna roşie din eşalonul secund îi va chinui serios pe jucătorii antrenaţi de George Zima care nu au marcat de cinci etape. Oaspeţii au acută nevoie de puncte dar se vor lovi de ostilitatea grupării gazdă care nu mai are nimic de pierdut în acest sezon

Pronostic: 1x

UTA- Pandurii Târgu Jiu

Liniştiti cândva în clasament, gorjenii tremură serios în acest moment în clasamentul la zi. Gazdele par o echipă capabilă, în orice moment, să învingă, la această oră, orice altă competitoare din eşalonul secund.

Pronostic: 1

Petrolul- FC Argeş

Două echipe resuscitate de cei doi antrenori noi instalaţi pe banca tehnică, Gigi Mulţescu, respectiv, Augustin Eduard. „Găzarii” urmăresc a treia victorie consecutivă şi îşi pot consolida statutul bun din clasamentul la zi.

Pronostic: 1

Ripensia Timişoara-Chindia Târgovişte

Trupa antrenată de Alex Pelici parcurge o perioadă bună şi timişorenii au argumente serioase pentru a forţa un rezultat bun în faţa ocupantei locului secund care capota, la precedenta vizită „afară”, în disputa cu Farul

Pronostic: 1x