Revine „Magiun”. Marin Barbu a preluat pe Sepsi Sfântu Gheorghe

Clubul de prim eşalon din Sfântu Gheorghe s-a despărţit de antrenorul Eugen Neagoe

Parcursul modest Al echipei Sepsi OSK în play-off a condus, astăzi, oficial, la despărţirea grupării covăsnene de antrenorul Eugen Neagoe. „Geană” preluase echipa în zona retrogradării şi a lăsat-o, acum, pe ultimul loc din play-off.

Conducerea clubului Sepsi OSK a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relațiilor contractuale cu antrenorul principal Eugen Neagoe. Totodată, clubul nostru a încetat, de comun acord, raporturile contractuale și cu antrenorul secund Sebastian Moga, preparatorul fizic Marius Dima și antrenorul cu portarii Florentin Rădulescu. Pe această cale dorim să le mulțumim pentru întreaga activitate desfășurată sub culorile clubului nostru și le urăm mult succes în continuare!De pregătirea echipei Sepsi OSK în continuare se va ocupa interimar antrenorul Marin Barbu, secondat de Kulcsár László, astfel fiind asigurat continuitatea pe banca tehnică”, se arată în comunicatul emis de Lasylo Diosyegi, patronul lui Sepsi.

Marin Barbu s-a despărţit la începutul acestui an de Daco-Getica Bucureşti, unde activase, în diferite posturi, în ultimii ani, pentru a prelua funcţia de coordonator al Centrului de Copii şi Juniori de la Sepsi.