Pregătiri intense pentru Liga a II-a! Gloria Buzău și-a lansat oficial imnul clubului: „Sunt pe viață fanul tău”

Gloria Buzău este ca și promovată în Liga a II-a și a dat startul pregătirilor pentru un nou început.

Lider în Seria I cu un avans de 16 puncte față de a doua clasată, Gloria Buzău nu mai poate rata promovarea în Liga a II-a. Această realizare le dă numai motive de bucurie buzoienilor, care au decis să lanseze imnul clubului.

Intitulat „Sunt pe viață fanul tău!”, imnul a fost lansat oficial vineri, pe pagina de Facebook a clubului și în cadrul unei conferințe de presă. Reprezentanții Gloriei Buzău au scris: „Sperăm ca imnul să fie iubit de galerie, de fani, de sportivi, de toți buzoienii, să ne dea curaj în momentele grele și să ne poarte cât mai des spre victorie! Hai Buzău, Buzău!”.

„Pariul a fost câștigat. Știu ce ne așteaptă, știu ce înseamnă Liga a II-a. Ne străduim să formăm o echipă competitivă și să facem un real spectacol pe acest stadion. Să nu uităm ce a însemnat sprijinul publicului. Suntem mulțumiți. E momentul să ne mândrim și noi, să ne lăudăm. A fost presiune mare”, a spus antrenorul George Timiș, în cadrul conferinței de presă.

Echipa lui George Timiș mai are patru meciuri de disputat până va fi oficial promovată în Liga a II-a. În ultima etapă, Gloria avea programat meciul contra celor de la CSM Roman, dar aceștia s-au retras și Buzăul va intra în vacanță mai devreme. Buzoienii mai au de jucat contra următoarelor echipe: FC Botoșani 2 (acasă), Șomuz Fălticeni (deplasare), CSM Focșani (acasă) și Foresta Suceava (deplasare).