VEZI ÎN DIRECT FINAL FOUR-UL EUROLIGII ȘI PARIAZĂ LA SUPERBET.RO

Slam dunk pe net, banii în agenție! Supermeciuri și superpariuri în acest weekend în care baschetul e rege!  Semifinalele și finalele Final Four-ului Euroligii se văd și se pariază la Superbet. Realul deține trofeul, dar nimeni n-a reușit să-și apere titlul în ultimele 5 sezoane. Totuși, la ultimele 2 ediții, s-a impus echipa care în Play Off a eliminat-o pe Panathinaikos (Fenerbahce în 2017 și Realul în 2018). Și în acest sezon, Realul a trecut de Panathinaikos în play off (3-0), dar favorita la câștigarea trofeului e Fenerbahce (cota 2.75 la Superbet).

Vezi toate meciurile din Final 4 în direct și pariază pe Superbet.ro și aplicația Superbet!

Cele 10 trofee câștigate de Real – record competițional – au rival în cele 9 titluri cucerite de Zeljko Obradovic, antrenorul lui Fenerbahce, care i-a școlit și pe antrenorii lui TSKA (Itoudis), respectiv Real (Laso).  În prima semifinală vor juca forțele Turciei:  Fenerbahce și Efes, echipă revenită după 18 ani în Final 4!

Pariază pe FENER (1.75 cota pentru victorie) – EFES (2.35 cota pentru victorie) la Superbet.ro

Pentru pariurile pe jucători, se remarcă de la Fenerbahce, Sloukas, cel mai bun marcator (11.74 Puncte pe meci) și 4.81 assist-uri pe meci, dar și 4 jucători cu procentaj foarte bun la aruncările de 3 puncte: Ali Muhammed – 51.11%, Guduric – 50.00%, Melih Mahmutoglu – 45.59% și omniprezentul Sloukas – 45.36%.

Efes speră la o supervictorie grație punctelor și assit-urilor lui Micici, ale recuperărilor lui Moerman (6.17 medie pe meci) și aportului shooter-ului Shane Larkin 44.53% procentaj. Se anunță un Supermeci, vineri 17 mai, începând cu ora 19:00! Prinde cât mai multe bilete câștigătoare la Superbet.ro!

Se califică Fenerbahce pentru a 4-a oară consecutiv în Finala Euroligii?! Pariază acum la Superbet.ro

A doua semifinală se va juca tot vineri 17 mai, cu începere de la ora 22:00. Un super-duel între cel mai bun atac (TSKA Moscova, medie de 86.33 puncte marcate în sezonul regulat) și  cea mai bună defensivă (Real, medie de 78.06 puncte primite în sezonul regulat).

TSKA (2.05 cota pentru victorie) – REAL (1.95 cota pentru victorie)

 

Realul vrea să-și ia revanșa pentru cele două înfrângeri din sezonul regulat, fază a competiției în care numai TSKA a reușit să câștige de 2 ori în fața spaniolilor! Meciurile directe din Final Four sunt împărțite: rușii au câștigat finala mică a ediției din 2016, spaniolii au câștigat semifinala de anul trecut, când au luat și titlul!

Pentru pariurile pe jucători, se remarcă de la TSKA Rodriguez 4.70 assist-uri pe meci, Clyburn, 6.91 recuperări pe meci, Kurbanov 51.11% și Higgins 48.96% procentaj de reușită la aruncările de 3 puncte! Cel mai bun pasator de la Real e Campazzo (4.88 assist-uri pe meci), Tavares și Ayton sunt în topul recuperatorilor, iar Taylor are cel mai bun procentaj la aruncările de 3 puncte, dintre toți jucătorii campioanei: 43.94%.

Prinde la Superbet.ro cotele speciale mărite pentru SuperStarurile din Final Four-ul Euroligii! 

 

Deschide azi cont! Beneficiezi la primele 3 depozite de Pachetul de Bun Venit în valoare de 500 Lei. Înregistrează-te acum și pariază responsabil la Superbet!