Poli Iași, doar o remiză pe teren propriu cu Hermannstadt

Echipa lui Flavius Stoican a ratat șansa de a-și asigura liniștea pe acest final de sezon, înregistrând doar o remiză pe teren propriu cu nou-promovata Hermannstadt Sibiu, scor 1-1 (0-0), sâmbătă, într-un meci din cadrul etapei a 11-a a play-out-ului Ligii I.

După o primă repriză anostă, în care am remarcat doar un șut în bara transversală al lui Cioinac (minutul 18), Poli a deschis scorul în minutul 64. Patrick Petre a fost faultat în careu de stoperul Mijuskovic, Chivulete a dictat corect penalty, iar Nascimento a transformat cu fentă pentru 1-0. La acest scor, Flavius Stoican a mutat din nou defensiv, așa cum a făcut-o și la Mediaș, în etapa trecută. Și fotbalul l-a pedepsit. În minutul 86, după o bâlbâială în careul ieșean, oaspeții au restabilit egalitatea prin Ionuț Stoica.

Iașiul a ratat golul victoriei în minutul 88, prin spaniolul Gallego, acesta șutând incredibil pe lângă poartă, din doi metri, după o acțiune superbă purtată pe partea dreaptă.

S-a terminat 1-1, o remiză care menține intacte șansele Sibiului lui Miriuță de a se salva, dar și emoțiile Iașiului în ceea ce privește menținerea în prima ligă.

foto: Politehnica Iasi.