Medalie de bronz pentru halterofila ieșeană Ionela Atincăi la Cupa României

La Onești s-au desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute întrecerile Campionatului Naţional de haltere pentru tineret – U 23 (etapa de calificări la finala din august) şi Cupa României.

Printre cei peste 150 de participanți s-au numărat și trei sportivi de la CS CFR Iași, pregătiți de antrenorul Dănuţ Fron.

Cel mai bun rezultat al clubului ieșean a fost obţinut de Ionela Atincăi (categoria 71 kg), sportiva în vârstă de 17 ani cucerind medalia de bronz la Cupa României, cu un total olimpic de 145 kg (64 kg la smuls şi 81 kg la aruncat). Pe primele locuri s-au clasat două sportive de la CSU Galaţi, Mariana Tăbăcaru (1) şi Mihaela Ilie (2).
Ceilalţi doi sportivi ceferişti ieşeni au fost Ştefan Atincăi (doar 14 ani, debutant, cu o greutate corporală de numai 36 kg, categoria 55 kg) – un total olimpic de 72 kg, cu 32 kg la smuls şi 40 kg la aruncat şi Ştefan Robu (categoria 96 kg) – un total de 110 kg, cu 45 kg la smuls şi 65 kg la runcat, clasat pe locul 6.
Toţi cei trei sportivi ieşeni aflaţi în competiţia de la Oneşti au obţinut calificarea pentru finala din luna august 2019, antrenorul Dănuţ Fron fiind mulţumit de evoluţiile lor.