FCSB a efectuat vizita medicală! 9 jucători de la echipa secundă au venit la reunire

FOTO: Facebook FCSB

Jucătorii FCSB-ului s-au reunit marți și au efectuat vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă din București.

Cu un nou antrenor la cârma echipei, Bogdan Andone, FCSB a adus la vizita medicală nu mai puțin de nouă jucători tineri de la echipa secundă sau care au fost împrumutați în Liga a II-a în sezonul tocmai încheiat.

Alexandru Arnold (fundaș dreapta/18 ani), Răzvan Ducan (portar/18 ani), Laurențiu Ardelean (mijlocaș/18 ani), Ovidiu Horsia (mijlocaș/18 ani), Ovidiu Perianu (mijlocaș/17 ani), Cristian Dumitru (atacant/17 ani), Ianis Stoica (mijlocaș/16 ani) și Robert Ion (mijlocaș/18 ani) sunt jucătorii despre care este vorba.

Au lipsit de la vizita medicală Gnohere, Planic, Momcilovic, Pintilii și jucătorii convocați la loturile naționale pentru preliminariile EURO 2020, respectiv pentru EURO U21.

Lotul prezent la vizita medicală

Portari: Bălgrădean, Ducan
Fundași: Bălașa, Belu, Filip, Morais, Arnold
Mijlocași: Moruțan, Oaidă, Ov. Popescu, Simion, Ardelean, Horsia, Perianu, M. Roman
Atacanți: Fl. Tănase, Hora, Dumitru, Stoica, Robert Ion

Roș-albaștrii se vor antrena pentru prima dată sub comanda lui Bogdan Andone miercuri, la baza sportivă din Berceni, urmând ca în perioada 17-29 iunie aceștia să efectueze un cantonament la Brașov. Acolo, FCSB are programate trei partide amicale, după cum urmează:

22 IUNIE – FCSB – CS Colțea 1920 Brașov – 17:30
25 IUNIE – AS SR Brașov – FCSB – (ora neconfirmată) – Stadionul „Silviu Ploeșteanu”
28 IUNIE – FCSB – FC Viitorul – 11:00