(P) Prinde superbilete pe Europeanul supergenerației lui Ianis Hagi si Ionut Radu

România joacă pentru prima oară din 1998 încoace la un European Under 21 și pentru a doua oară în istorie. Avem garanția unui superturneu de la care nu lipsesc forțe precum Italia, Spania, Germania, Anglia și Franța. O competiție pentru care Superbet a pregătit ofertă la cote mărite pentru fiecare meci. Partidele se vor regăsi în oferta Super Cota sau Super Extra, iar cele mai tari meciuri vor beneficia și de oferta Super Live. De asemenea, sunt disponibile și Speciale. Pariază Europeanul U 21 din Italia la cote mărite pe Superbet!

 CARE E “GRUPA MORȚII” LA ACEST EUROPEAN?

România joacă în grupa C, în care va întâlni SuperAdversari: Anglia, Franța și Croația. Dar grupa de foc a turneului final e grupa A, unde au fost repartizate țara gazdă – Italia, Spania, Belgia și Polonia! În cea de-a treia grupă sunt Campioana europeană en titre – Germania, Danemarca, Serbia și singura debutantă, Austria.  Cota României la câștigarea turneului a crescut la 75.0. Principala favorită Superbet este Anglia, la cota 5.0. Prinde acum toate Specialele la cote mărite pe Superbet!

 GGsau 3+ UN PARIU SUPERPRINS LA ULTIMELE 3 EDIȚII!

 Disponibil exclusiv la Superbet, pariul a fost profitabil în 8 dintre cele 12 meciuri din faza grupelor edițiilor 2013 și 2015 și în 12 dintre cele 18 meciuri din grupele ediției 2017, prima cu 12 echipe!

Un alt pariu profitabil la ultimele 3 turnee este I<II  (în repriza a 2-a se marchează mai multe goluri decât în prima repriză). El a adus bani pariorilor și are toate șansele să fie un Star și la această ediție!

3+ goluri pe meci a fost media edițiilor din 2017 și 2013. Ediția din 2015 fiind ceva mai zgărcită: 2.47.

Un pariu prins rar la ultimele 3 ediții este X. S-au înregistrat în medie câte 3 egaluri în faza grupelor (2 la ediția din 2013, 4 la cea din 2015 și 3 la cea din 2017. Pariază Live pe Superbet meciurile Europeanului din 2019 la cote crescute!

PRIMA ETAPĂ, PRIMUL ȘOC!

Turneul debutează duminică 16 iunie de la 19:00 cu meciul Belgia-Polonia. Prima zi va aduce și primul SuperDuel: Italia-Spania! Azzurrini au câștigat 5 titluri continentale și vor să-și valorifice avantajul de a fi țara gazdă. Dar campania de amicale de pregătire a fost dezastruasă pentru italieni: o victorie (contra Tunisiei), 2 egaluri și 3 înfrângeri (cu Belgia, Anglia și Germania). Cu un SuperLot în care se regăsesc Crutone, Zaniolo, Chiesa și Moise Kean, italienii sunt obligați să atingă cel puțin semifinalele! La Rojita a jucat 3 dintre ultimele 4 finale Euro U21, spaniolii câștigând de 2 ori. 3 victorii și 1 egal pentru Spania în meciurile de pregătire pentru European. Asigură-te că joci toate meciurile turneului. Deschide cont la Superbet, ia-ți pachetul de bun venit de până la 500 Lei la primele 3 depuneri și pune Superbilete în meciurile Europeanului de tineret!

ROMÂNIA E CEA MAI EXPERIMENTATĂ ECHIPĂ DIN GRUPA EI!

103 selecții au adunat împreună Tricolorii mici, depășindu-și adversarii: Croația – 86, Anglia – 81, Franța 63. În grupa noastră, portarii României și Croației, Ionuț Radu, respectiv Prosavec au cele mai multe meciuri oficiale la acest nivel, câte 10. Dintre jucătorii de câmp, cei mai selecționați sunt atacanții Pușcaș (România), Brekalo (Croația), Solanke și Calvert-Lewin (Anglia), fiecare cu câte 10 partide oficiale. Cei mai prolifici marcatori sunt Pușcaș și Brekalo, cu câte 7 goluri fiecare! Câștigătoarele de grupă se califică în semifinale, alături de cea mai bine clastă echipă de pe locul 2. Aceste 4 echipe obțin și calificarea la Olimpiada de vară din 2020 de la Tokyo. În eventualitatea în care Anglia va fi între semifinaliste, atunci se va juca un baraj pentru al 4-lea loc al Europei la Olimpiadă, între celelalte două echipe care încheie grupele pe pozițiile secunde.

Pune zilnic pariuri SuperProfitabile la Superbet, pe site sau direct din aplicație!