Poli Iași a început stagiul de pregătire din Turcia. Cu ce lot a plecat antrenorul Mihai Teja la Bolu

Delegația Politehnicii Iași a ajuns luni la prânz la Bolu, în Turcia, unde gruparea din Copou va avea cartierul general timp de 12 zile.

Antrenorul Mihai Teja a plecat spre Turcia cu un lot subțire, format din doar 18 jucători, trei dintre aceștia fiind portari, iar patru juniori. În câteva zile va face joncțiunea cu lotul un al 19-lea jucător, Alexandru Zaharia, și el junior crescut la Iași, acesta fiind cooptat în lot în urma trialului organizat sâmbătă seară, în Copou. Cum Zaharia nu are încă pașaport, va pleca în Turcia imediat după ce își va scoate documentul în regim de urgență, cel târziu marți.

Mihai Teja a deplasat în cantonament și doi jucători despre care s-a spus inițial că Poli se va despărți. Spaniolul Adria Gallego a acceptat o scădere a salariului cu 1.000 de euro și și-a prelungit contractul cu un an, în timp ce Laurențiu Rus, care a făcut și el deplasarea la Bolu, este dorit de Teja în lot, mai cu seamă după ce Gabi Bosoi a refuzat să continue la Iași.

Lotul deplasat de Mihai Teja în cantonamentul din Turcia: Denis Rusu, Ștefan Târnovanu, Alberto Cobrea – portari, Vlad Danale, Cosmin Frăsinescu, Marius Chelaru, Francisc Cristea, Mario Pipoș, Ionuț Panțîru, Laurențiu Rus, Adria Gallego, Sabin Moldovan, Alex Negrea, Joao Teixeira, Alesio Carlone, Mihai Armeanu, Ionuț Rusu, Florian Loshaj. Alexandru Zaharia va pleca spre Turcia după ce își va scoate pașaportul.