EXCLUSIV / Cristi Bud a semnat cu Turris Turnu Măgurele

Fostul atacant al echipei campioane CFR Cluj, Cristian Bud, a semnat vineri un contract pe o perioadă de 2 ani cu nou-promovata în Liga a II-a, Turris Turnu-Măgurele, echipă antrenată de Erik Lincar și aflată la prima experiență în eșalonul secund.

Vârful de 34 de ani a jucat doar 4 meciuri pentru CFR Cluj în acest an, după ce în februarie se înțelesese cu Hermannstadt, dar la câteva ore, echipa din Gruia a hotărât să plăteasc o sumă Sibiului pentru a-l achiziționa pe Bud. Cristi Bud a evoluat foarte puțin de la revenirea lui Dan petrescu,d ar s-a ales cu medaliile de campion. Turris, care a promovat în premieră în Liga a II-a, se întărește puternic și își anunță de pe acum forța financiară, dar și pretențiile pentru un loc cât mai sus în viitoarea ediție de campionat a Ligii a II-a.

“Nu este un pas înapoi, este o alegere făcută după mai multe oferte, dar am discutat cu Lincar, el m-a vrut foarte mult, iar din câte am observat, aici, la Turnu-Măgurele s-a construit o bază sportivă excelentă, cu un stadion foarte cochet. Sper să-mi ajut echipa și să înscriu cât mai multe goluri”, a declarat Bud.

Cristian Bud s-a născut la Baia-Mare și de-a lungul carierei a jucat la Liberty Salonta, Gaz Metan Mediaș, CFR Cluj, FC Bihor, Debrecen, Pandurii Târgu-Jiu, Milsami Orhei, Poli Timișoara, Concordia Chiajna și Yverdon Sport. A debutat în Liga a II-a la vârsta de 20 de ani.

  • Laurențiu 28 iunie 2019 at 18:02

    Bun venit la Turris Cristi Bud 💪⚽

Comments are closed.