Liga 2 Etapa a IV-a | Rundă fierbinte | Turris victorie clara la Chiajna | UTA pierde surprinzator

Etapa a IV-a din eşalonul secund propune, ca de fiecare dată, o serie de dueluri interesante

Csikszereda Miercurea Ciuc-Dunărea Călăraşi – 1-1

Trupa antrenată de Vali Suciu pare stăpână pe situaţie în partidele de pe teren propriu. Oaspeţii în schimb, rămaşi datori la debut, fără punct în trei etape, au mutat rapid după eşecul cu Petrolul şi merg în Harghita după puncte.

Pronostic: x2

Ripensia Timişoara- UTA – 2-1

Arădenii capătă, cu fiecare partidă disputată, titulatura de echipă cu pretenţii justificate în lupta pentru promovarea în primul eşalon. Ripensia a început bine noul sezon dar a cedat, apoi, ritmul în următoarele două etape.

Pronotic: 1x

Sportul Snagov-Metaloglobus – 0-3

Ilfovenii au trecut la schimbări la mai toate capitolele şi caută primul punct stagional. Oaspeţii anunţă un reviriment, după victoria clară de runda trecută, şi merg după puncte la Ghermăneşti.

Pronostic: 2

Pandurii Târgu Jiu-Viitorul Pandurii – 0-0

Cele două echipe care au aceeaşi titulatură, Pandurii, se află în situaţii delicate. Cu precădere trupa gazdă, cu mulţi jucători tineri, are un început timid de sezon. Viitorul a mutat, în fiecare săptămână, şi cel puţin la nivelul lotului gruparea lui Nicolae sarcină este mult mai puternică.

Pronostic: x2

Daco Getica Bucureşti- CSM Reşiţa – 1-0

Start favorabil luat de echipa antrenată de Leo Doană chiar dacă bănăţenii au plecat la drum ca echipă nou promovată. Bucureştenii au câştigat runda recută, la Timişoara, primele puncte din noul sezon şi caută, acum, din nou, surpriza.

Pronostic: 1x

Concordia Chiajna-Turris Turnu Măgurele – 0-3

Misiune dificilă pentru gazde în faţa unei adevărate revelaţii a începutului de sezon. Cu maximum de puncte, 9, trupa antrenată de Eric Lincar are un examen major în faţa unei formaţii gazdă care şi-a păstrat mulţi dintre oamenii importanţi din sezonul trecut.

Pronostic: 1

Rapid- ASU Poli Timişoara – 1-0

Meci de spectacol, cu precădere în tribune, între două dintre cele mai iubite formaţii din peisajul eşalonului secund. Gruparea antrenată de Daniel Pancu nu va avea o misiune facilă în dorinţa de a relua şirul victoriilor în campionat.

Pronostic: 1

Universitatea Cluj- SCM Gloria Buzău

Unul dintre cel mai importante jocuri din această rundă în care gazdele au o misiune dificilă, pe teren neutru, la Târgu Mureş, în faţa unei formaţii oaspete bine puse la punct cu un parcurs perfect în primele trei runde.

Pronostic: x2

Farul Constanţa- Petrolul

„Găzarii” par să fi intrat în ritmul aşteptat după ce a arătat echipa în victoria de la Călăraşi. Nici Farul nu stă rău la acest moment, după trei etape scurse din noul sezon. Ploieştenii par să deţină, totuşi, postura de favoriţi într-un joc în care Stoican speră, justificat, la punct(e)

Pronostic: x2

CS Mioveni- FC Argeş

Cele două reprezentante ale Argeşului în eşalonul secund au început bine noul sezon. În vervă, cu prestaţii apreciate, fiecare din cele două echipe poate spera la victorie într-un duel deschis oricărui rezultat.

Pronostic: x