Adrian Mutu și-a ales secunzii la Under 21: Nicolae Grigore și Adrian Boiangiu

Adrian Mutu a fost prezentat azi drept noul selecționer Under 21. Oficiile de gazdă au fost făcute de directorul tehnic Mihai Stoichiță.

Fostul internațional a anunțat cine vor fi principalii colaboratori: Nicolae Grigore, fostul jucător al Rapidului, și fostul secund al lui Mirel Rădoi, Adrian Boingiu. „Staff-ul e conturat deja 90 la sută, dar mai trebuie să pun la punct câteva lucruri. Nicolae Grigore, Adrian Boingiu sunt secunzi. Nea Adi cunoaște toți jucătorii și ne trebuia continuitate, iar pe Grig îl cunosc de la licență și vreau să lucrez cu el”, a mai spus Adi Mutu.

Sunt mai norocos decât ceilalți antrenori. Trebuie să le demonstrez că nu s-au înșelat când m-au ales pe mine. Eu cred că Mirel merită să fie la Tokyo. Eu o să fiu în tribună, dar depinde de ceea ce dorește Mirel
Adrian Mutu

Mutu susșine că nu va face modificări importante: „Nu vreau să schimb nimic din ce a făcut Mirel pentru că a făcut o treabă bună. Vreau să adaug ceva din ideile mele, să analizez până în martie lucrurile care nu au mers, care au fost mai puțin bune la echipă și să reglez. O să lucrez la atitudine, la autodisciplină, la mobilizare. Mergem pe curaj, atitudine bună, fotbal de calitate și curajos. Echipa de tineret poate să fie o trambulină spre echipa mare, așa cum a fost și la Mirel Rădoi, dar nu acesta este gândul meu. Eu mă gândesc la echipa de tineret, sunt cu gândul la meciul cu Danemarca”.