EXCLUSIV | Alarmă la Snagov. Se retrage Sportul din campionat?

Situația divizionarei secunde Sportul Snagov este una dificilă din multe puncte de vedere

Pe loc retrogradabil după 21 de etape scurse din acest campionat, cu doar 9 puncte acumulate, Sportul Snagov are șanse mici să găsească calea spre o salvare miraculoasă de la retrogradare. În pauza de iarnă câțiva jucători importanți au părăsit echipa care nu are, la această oră, antrenor principal. Mai mult, interdicțiile dictate de FRF care oprește transferurile dorite de oficialii grupării ilfovene par să conducă către un deznodământ nedorit.

”Am luat legătura, repetat, cu FRF și nu am primit un răspuns favorabil la cererea noastră de a ni se permite să facem transferuri, nici măcar la capitolul juniori. Ne va fi foarte greu, în aceste condiții, să mai continuăm campionatul. Este o situație fără precedent în Europa dacă noi și Pandurii, o formație aflată în aceeași situație, ne vom retrage din competiție în această iarnă. Să nu uităm că o altă echipă, Daco Getica București, a fost de asemenea nevoită să abandoneze”, a precizat unul dintre oficialii Sportului Snagov.

S-a încercat, pe plan local, și obținerea unui ajutor financiar din partea Primăriei din Snagov cifrat la o sumă de 100.000 de euro. Cum răspunsul a fost unul negativ s-ar fi decis, în linii mari, aseară, retragerea echipei din campionat urmând ca în zilele următoare să se certifice acest lucru și oficial.