Valentin Mihăilă, unul la o mie! 20 de ani pe 2.02.2020

2.02.2020 este o zi extrem de rară, care se întâmplă o dată la o mie de ani. Totodată, este și ziua de naștere a tânărului Valentin Mihăilă, care împlinește astăzi frumoasa vârstă de 20 de ani.

În acest an, mijlocașul oltenilor a deschis rubrica „Portret” scrisă de către Andreea Visu în Revista 100% Sport și ne-a impresionat prin încrederea pe care o emană. Și cum să nu fii tare pe poziții când tu ești titular indiscutabil la Universitatea Craiova, în Liga 1, și ai marcat deja patru goluri în trei meciuri pentru naționala de tineret?

3 goluri în 17 meciuri a marcat Valentin Mihăilă pentru Craiova, în acest sezon al Ligii 1

46 de meciuri a jucat mijlocașul pentru Craiova în Liga 1

„Mă simt mândru să joc la această echipă, pentru că cei de aici de mic m-au crescut în spiritul oltenesc și m-au învățat ce înseamnă Craiova pentru România, iar secretul meu este munca”, a spus Valentin Mihăilă în numărul 39 al Revistei 100% Sport (ianuarie 2020).

„Fă-o pentru că au spus că nu poți să o faci” este motto-ul tânărului fotbalist.

Cine este antrenorul care i-a marcat cariera, cum s-ar fi descurcat fără regula U21, cu ce echipă ține, în poarta cui i-ar plăcea să înscrie, cine este idolul său din România și multe alte detalii despre Valentin Mihăilă aflați în numărul 39 al revistei noastre.

La mulți ani, Valentin Mihăilă!

Cumpără AICI Revista 100% Sport!