Liga 2 Etapa a XXII-a. Rapid-Turris, derbi pe teren neutru

Eșalonul secund se pune din nou în mișcare oferind meciurile etapei cu numărul XXII

Universitatea Cluj-FC Argeș Pitești Vineri ora 20.00

Meci de atracție, la debut, pentru ambele formații. O dezamăgire în acest sezon, Clujul și-a cosmetizat bine lotul în pauza competițională. Dincolo, Argeșul are suficiente argumente pentru a crede, cu tărie, în promovare.

Pronostic x

Farul Constanța-Concordia Chiajna Sâmbătă ora 11.00

Poziția actuală comodă din clasament a constănțenilor se datorează, în special, prestațiilor convingătoare de pe propriul teren. Concordia a schimbat antrenorul, Florin Bratu preluând acum echipa, dar debutul este unul dificil pentru ilfoveni.

Pronostic: 1x

CS Mioveni-Viitorul Pandurii Târgu Jiu Sâmbătă ora 11.00

Pe loc promovabil direct, la reluarea întrecerii, CS Mioveni nu are o misiune deloc ușoară în compania unei formații adverse, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, capabilă de surprize pe orice teren.

Pronostic: 1x

Ripensia Timișoara-Metaloglobus București Sâmbătă ora 11.00

Meci echilibrat cu ambele echipe capabile să obțină victoria. Timișorenii au, dealtfel, o poziție delicată în clasament fiind obligați să caute puncte în fața unei formații adverse puternice în toate compartimentele.

Pronostic: x2

Petrolul Ploiești-Dunărea Călărași Sâmbătă ora 12.00

Ploieștenii cred, în continuare, în promovare având în față un program dificil. Pentru ca obiectivul să rămână viabil este nevoie de un start perfect în fața unei echipe adverse, Dunărea Călărași, care poate emite pretenții cu orice adversar.

Pronostic: 1

Pandurii Târgu Jiu-CSM Reșița Sâmbătă ora 17.00

Reșițenii au schimbat radical garnitura antrenată de Dorinel Munteanu care este obligată să iasă din zona retrogradării. Pandurii traversează, în continuare, o perioadă dificilă, atât financiar cât și din punct de vedere al lotului de jucători.

Pronostic: 2

FC Csikszereda Miercurea Ciuc-UTA Luni ora 17.30

Meci deschis oricărui rezultat între două echipe cu obiective total diferite. Ciucanii pot provoca surpriza în disputa cu cea mai autorizată echipă, la ora actuală, în lupta pentru promovarea în primul eșalon.

Pronostic: 1x

Rapid-Turris Turnu Măgurele marți ora 19.00

Poate cel mai așteptat meci al etapei oferă o confruntare de maxim importanță pentru zona superioară a clasamentului. Rapid s-a mutat la Voluntari, în startul minireturului, unde gazonul asigură tot confortul într-o confruntare în care și oaspeții au argumente solide pentru a spera, din start, la un rezultat notabil.

*ASU Poli Timișoara stă

* Partida Sportul Snagov- SCM Gloria Buzău nu se dispută.