Handbaliștii de la Politehnica Iași, învinși la Galați

Politehnica Iași a suferit un nou eșec în Seria A a Diviziei A de handbal masculin, 22-29 (7-16) pe terenul formației CSU Galați, în etapa a 4-a a returului. Elevii pregătiți de Florin Spiridon au făcut o primă repriză slabă, încheiată cu un avans de nouă goluri pentru gazde, după care au controlat repriza a doua, pe care au câștigat-o la două goluri diferență.

Evoluția slabă a oaspeților din prima parte poate fi pusă pe seama oboselii acumulate pe drum, ieșenii făcând deplasarea la Galați în ziua meciului. ”Am plecat dimineață din Iași și am ajuns la Galați cu puțin timp înaintea partidei. Este greu să te dai jos din autocar după câteva ore petrecute pe drum și apoi să intri pe teren”, a declarat antrenorul Politehnicii, Florin Spiridon.

În cadrul aceleiași etape, Magnum Botoșani a învins CSU Suceava cu scorul de 26-21, iar ultima clasată CSU Târgoviște a stat.

În clasament, CSU Suceava și CS Magnum Botoșani impart prima poziție, cu câte 28 de puncte, CSU Galați ocupă locul 3, cu 15 puncte, iar Poli Iași este pe locul 4, cu 12 puncte. CSU Târgoviște se află pe locul 5, fără niciun punct.

În etapa viitoare, Poli Iași va sta. Ieșenii vor disputa următorul meci în deplasare, cu CSU Suceava, pe 15 martie, iar primul meci pe teren propriu, probabil în Sala Polivalentă, va fi cel cu ultima clasată CSU Târgoviște, pe 29 martie, în cadrul etapei a 7-a din retur.

(Narcis POHOAȚĂ)