Președintele Politehnicii Iași, mesaj tranșant pentru fotbaliști: ”Vreau să-i văd pe jucători că bagă capul în gheată, că ies cu sânge de pe teren”

Președintele Politehnicii Iași, Ciprian Paraschiv, a declarat că așteaptă de la jucătorii săi un plus de determinare în teren meciurile din play-out.

”Tragem linie după aceste patru meciuri. Perioada de aclimatizare a trecut, de acum începe răzoiul! Începe play-out-ul. Toate echipe suntem acolo, nu mai există echipă bună sau echipă slabă. Îmi doresc de la jucători să bage capul în contră, să iasă cu sânge din teren. Oricum, echipa a arătat mai bine de la meci la meci, cred că s-a omogenizat în aceste meciuri. Mai sunt câteva reglaje de făcut, dar începe războiul pentru noi! De acum, fiecare punct, fiecare victorie contează enorm. Și mă aștept ca în sfârșit să adunăm și puncte. Fiecare victorie, fiecare punct înseamnă un pas făcut spre menținerea în Liga I. Eu nu-mi pierd optimismul. La greu se văd caracterele adevărate. Nu mă sperii. Știam că este o situație grea când am venit. Am spus și la început, Mircea Rednic are sprijin sută la sută. Cu o atmosferă bună în vestiar, cu o situație financiară bună, Iașiul trebuie să atace play-out-ul cu optimism și determinare. Mai avem puțin de lucrat la determinare. Vreau să văd că jucătorii pun suflet în teren, pentru că au calitate bună. Știu că Mircea Rednic are puterea de a-i capacita. Îmi doresc mai multă determinare de la jucători, să bage capul în contră, pentru că au calitate, au un antrenor foarte bun, jocul merge din ce în ce mai bine, banii sunt la zi din această săptămână. Sunt toate premisele pentru a urca în clasament”, a declarat președintele Ciprian Paraschiv.