Liga 2 Etapa a XXIII-a. Derbi argeșean la Pitești

Eșalonul secund programează la finalul acestei săptămâni meciurile etapei cu numărul XXIII. Programul, generos și de această dată, oferă câteva partide importante în zona superioară a clasamentului

Dunărea Călărași-Csikszereda Miercurea Ciuc Sâmbătă ora 11.00

Prima apariție acasă a călărășenilor nu le rezervă acestora o altă variantă în fara victoriei. Pustai visa frumos, înaintea jocului cu Petrolul, dar elanul dunărenilor a fost stins din fașă. Ciucanii au cedat la un scor neverosimil, etapa trecută, pe teren propriu, 0-6, cu UTA, și vor căuta să spele rușinea departe de casă.

Pronostic: 1

UTA- Ripensia Timișoara Sâmbătă ora 11.00

Un meci, la prima vedere, accesibil pentru arădeni în urma galopului de sănătate din partida cu Csikszereda. Timișorenii au plecat, și ei, bine, victorie cu Metaloglobus, și vor căuta punct(e) pe arena Motorul.

Pronostic: 1

Viitorul Pandurii Târgu Jiu-Pandurii Târgu Jiu Sâmbătă ora 11.00

Meci între cele două formații chiriașe ale arenei din Târgu Jiu aflate în posturi diferite. Beneficiara rundei precedente, în urma victoriei cu CS Mioveni, trupa antrenată de Cristian Lupuț are ocazia de a adăuga alte trei puncte importante în clasament.

Pronostic: 1

Turris Turnu Măgurele-Concordia Chiajna Sâmbătă ora 11.00

Eric Lincar revine, oficial, în fața suporterilor turneni în disputa cu echipa pe care a pregătit-o până la finalul anului trecut. Turris pare bine angrenată în lupta pentru șefie și are toate argumentele să câștige în fața unei formații adverse care a făcut o bună campanie de achiziții în această iarnă începând cu Florin Bratu, fostul antrenor al gazdelor.

Pronostic: 1

Petrolul Ploiești-Farul Constanța Sâmbătă ora 13.00

”Găzarii” s-au apropiat, convingător, de podium și așteaptă un alt prilej important de a adăuga trei puncte în clasament. Farul stă bine în ierarhie chiar dacă, în general, partidele de afară nu au adus prea multe puncte marinarilor.

Pronostic: 1

ASU Poli Timișoara-Rapid Duminică ora 11.00

Cele două galerii sunt înfrățite și vor oferi, fără îndoială, un spectacol de zile mari în tribune. ASU stă bine în clasament, în timp ce giuleștenii au acută nevoie de victorie pentru a rămâne în ecuația luptei pentru promovare.

Pronostic: 2

Campionii FC Argeș-CS Mioveni Duminică ora 13.30

Cele două formații argeșene se află bine implicate în lupta pentru promovare. Meciurile dintre cele două grupări au fost, mereu, pline de neprevăzut și au oferit, de fiecare dată, dispute echilibrate.

Pronostic: 1x

 SCM Gloria Buzău-Universitatea Cluj Duminică ora 17.00

Prima apariție a buzoienilor în miniretur aduce un meci interesant în compania ”șepcilor roșii”. Trupa lui Ilie Stan stă bine pe faza ofensivă și poate adânci și mai mult criza de puncte a grupării antrenate de Adrian Falub.

Pronostic: 1

*CSM Reșița stă

*Partida Metaloglobus București-Sportul Snagov nu se dispută