Reprezentanții clubului Politehnica Iași au donat sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină

Mai mulți oficiali și angajați ai clubului Politehnica Iași s-au prezentat miercuri dimineață la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină din Iași, pentru a dona sânge. Cu acest prilej, reprezentanții clubului din Copou au oferit Centrului de Transfuzii soluții dezinfectante pentru mâini și suprafețe aprobate de Ministerul Sănătății, achiziționate din fondurile obținute în urma vânzării biletelor virtuale.

Clubul din Copou a fost reprezentat la donare de președintele executiv Ciprian Paraschiv, managerul executiv Adrian Ambrosie, Sergiu Melinte (referent marketing), Gheorghe Ungheanu (magazine), Felix Zapodeanu (fiziokinetoterapeut), Eugen Nedelcu (administrator), Lucian Lucescu (media manager) și Emi Isac (analist video).

Președintele clubului, Ciprian Paraschiv, este mulțumit că suporterii au reacționat pozitiv la campania demarată de club.

”Fanii noștri au demonstrat că nu sunt indiferenți la situația grea în care se află societatea. Inițial, ne-am dorit să oferim produsele Spitalului de Boli Infecțioase, dar am vazut că spre unitățile medicale din prima linie s-au îndreptat toate ajutoarele în această perioadă. În același timp, sângele este vital pentru noi toți și, pentru că din ce în ce mai puțini oameni calcă pragul centrelor de transfuzii din țară, am vrut să dăm un exemplu pozitiv. Pe această cale, îi îndemn pe toți cei care pot să doneze sânge să meargă la centrele de transfuzii din țară”.

Lavinia Scripcaru, directorul Centrului Regional de Transfuzii Sanguine Iași, a apreciat campania derulată de clubul din Copou și realizată cu sprijinul suporterilor.

”Ne bucurăm că reprezentanții clubului Poli Iași au donat astăzi sânge și sper că din ce în ce mai mulți cetățeni vor lua exemplu. Cu siguranță ați aflat și de la autorități că este mare nevoie de sânge. De asemenea, produsele pe care ni le-au oferit cei de la Politehnica ne sunt extrem de utile, mai ales în această perioadă când igiena este foarte important”.

Toți cei care au donat astăzi sânge la Centrul de Transfuzii din Iași au avut parte de o surpriză plăcută și gustoasă. Dopo Poco, unul dintre partenerii CSM Politehnica Iași, a oferit pizza tuturor donatorilor.

Potrivit clubului, Campania ”PORȚI ÎNCHISE, INIMI DESCHISE” va continua și în perioada următoare. Suporterii iși pot achiziționa online bilete virtuale la prețul de 10 lei. Tichetele au un design special, cu chipurile lui Mircea Rednic și Andrei Cristea imprimate, alaturi de autografele celor doi.